Loading...

Lån uden sikkerhed - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gns. 11.723,- kr. årligt på deres lån uden sikkerhed.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg lån uden sikkerhed

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om lån uden sikkerhed & Gobanker

Læs mere om lån uden sikkerhed herLån uden sikkerhed

Hvis du går med planer om at låne penge, så vil du med garanti støde på lån med sikkerhed og lån uden sikkerhed. Et lån uden sikkerhed betyder, som navnet antyder, at der ikke stilles nogen sikkerhed for lånet. Du behøver derfor ikke at eje noget af værdi for at optage denne type lån. Der findes mange forskellige udbydere af lån uden sikkerhed, og det giver derfor god mening at afsøge markedet grundigt, inden du vælger, hvem du vil låne pengene af. Hos Gobanker hjælper vi dig gerne med at finde det bedste og billigste lån uden sikkerhed, og vi har derfor samlet en guide med ting, som det er værd at være opmærksom på. Her kan du desuden læse mere om, hvordan du ved at bruge to minutter på at udfylde en ansøgning kan spare tusindvis af kroner på dit lån uden sikkerhed.


lån uden sikkerhed - Lån uden sikkerhed

Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning, og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne, så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for, hvor der er bedst og billigst for dig at låne.

Ansøg nu


lån uden sikkerhed - Hvordan fungerer Gobanker

Fordele og ulemper ved et lån uden sikkerhed

Ulempen ved et lån uden sikkerhed er, at du aldrig vil kunne få en lige så lav rente, som hvis du stiller for eksempel din bil eller dit hus som sikkerhed. Ejer du ikke en bil eller et hus, eller har du ikke lyst til at stille dem som sikkerhed, så er et lån uden sikkerhed til gengæld et godt valg. Et lån uden sikkerhed er desuden hurtigere at optage, da ansøgningsprocessen er kortere, og du kan derfor med fordel vælge denne type lån, hvis du har brug for pengene nu og her. Et lån uden sikkerhed egner sig godt til de mindre lånebeløb, men har du planer om at låne et større beløb, så vil der mange steder være krav om, at du stiller en sikkerhed for lånet. Hos Gobanker kan vi tilbyde lån på op til 500.000 uden krav om sikkerhed. Vi kan således dække både små og store behov med lån i lige præcis den størrelse, du har brug for. Når du optager et lån uden sikkerhed, så vil det som oftest være et såkaldt forbrugslån, og du behøver derfor ikke at redegøre for, hvad pengene skal bruges til.


lån uden sikkerhed - Fordele og ulemper ved et lån uden sikkerhed

Hvordan foregår ansøgningsprocessen til et lån uden sikkerhed?

Når du skal optage et lån uden sikkerhed, så skal du først og fremmest gøre dig klart, hvor mange penge du ønsker at låne. Det er dyrt at skulle optage et ekstra lån for at dække dit behov, og det er heller ikke optimalt at låne for mange penge, da du så vil komme til at betale unødige renter. Det er derfor vigtigt, at du finder den gyldne middelvej, når det kommer til lånebeløbet. Skal du låne penge til noget konkret som et køleskab, så giver lånebeløbet sig selv. Men skal du optage et lån uden sikkerhed til finansiering af for eksempel en rejse, så vil det give god mening at lægge et budget over de forskellige poster, så du ved, hvad du har brug for at låne. Låner du penge gennem Gobanker, så kan lånebeløbet være på mellem 20.000 og 500.000. Når du har fundet dit lånebeløb, så skal du afgøre, hvor lang en løbetid lånet skal have. Med en lang løbetid får du en lav månedlig ydelse, men samtidig vil det også tage længere tid for dig at blive gældfri. En for høj månedlig ydelse kan omvendt gøre, at du ikke har råd til at betale af på lånet, og derfor er det vigtigt, at du finder en løbetid, der hverken er for kort eller for lang. Når du har fundet frem til lånebeløb og løbetid, så er det tid til at finde den udbyder, som du ønsker at låne penge hos. Det kan virke som en omfattende proces at skulle tage fat i flere forskellige udbydere af lån for at høre mere om lige præcis deres lån. Og derfor findes vi. Udfylder du vores ansøgning med dine oplysninger og ønsker til lånebeløb og løbetid, så står vi for at indhente tilbud fra en række forskellige banker. På den måde får du dem samlet et sted, og du kan derefter gennemgå dem og stille dem op imod hinanden. Hos Gobanker er du sikret en hurtig ansøgningsproces, så du hurtigst muligt kan få pengene udbetalt og finansieret det, du har behov for. Vi blander os ikke i, om pengene skal bruges til at renovere køkkenet, til en rejse til varmere himmelstrøg eller til noget tredje. Med andre ord kan du bruge pengene på lige præcis det, du ønsker. Hvis du vil dele lånebeløbet op og bruge dem til at finansiere flere forskellige ting, så står det dig også frit for.


lån uden sikkerhed - Hvordan foregår ansøgningsprocessen til et lån uden sikkerhed

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Værd at vide hvis du vil optage et lån uden sikkerhed

Det varierer meget fra udbyder til udbyder, hvilke krav de har til deres låntagere. Nedenfor finder du nogle af de krav, der går igen hos mange danske långivere.

 • Alder - Hos alle långivere er det et minimumskrav, at du er myndig og dermed er fyldt 18 år. Nogle långivere vil også have et krav om, at du skal være fyldt enten 21, 23 eller 25 år. Ønsker du at låne penge gennem Gobanker, så skal du være fyldt 21 år.
 • NemID - Mange låneudbydere har et krav om, at du har et gyldigt NemID, så du derved kan verificere din identitet, og derudover vil lånebeløbet typisk blive udbetalt direkte til din NemKonto. Hos Gobanker har vi også et krav om, at du skal have et gyldigt NemID, for at vi kan låne dig penge.
 • Ingen registrering i RKI eller debitorregistret - Langt de fleste finansselskaber og banker vil ikke være villige til at låne dig penge, hvis du er registreret som dårlig betaler. Det gælder også, hvis du ønsker at låne penge af de banker, som Gobanker samarbejder med.
 • Dokumentation - Ved større lån vil der være et krav om, at du kan dokumentere din indkomst. Det kan for eksempel gøres med en årsopgørelse eller med dine lønsedler. Hos Gobanker bruger vi desuden denne kreditvurdering til at sikre, at du får den lavest mulige rente på dit lån.
 • Kontaktoplysninger - Nogle långivere har krav om, at du skal have et dansk telefonnummer og en aktiv e-mailadresse, så de har mulighed for at kontakte dig, hvis der er ændringer i forbindelse med dit lån, eller hvis du misligholder det.

lån uden sikkerhed - Værd at vide hvis du vil optage et lån uden sikkerhed

Hvornår giver det mening at optage et lån uden sikkerhed?

Der findes ikke noget entydigt svar på, hvornår det giver god mening at optage et lån uden sikkerhed. Uanset hvilket lån du optager, så vil det altid koste penge at låne penge, fordi de skal betales tilbage med renter og gebyrer. Hvis det er muligt for dig at lave en opsparing, så er dette en klart billigere måde at finansiere det, du står og mangler. Omvendt kan et lån også handle om at realisere de drømme, du har her og nu og dermed give øget livskvalitet. Vil det for eksempel tage dig fem år at spare op til den rejse, som du og familien har brug for nu og her, så kan det godt give mening at optage et lån, så I har mulighed for at komme afsted nu og her. På samme måde kan du vælge at spare op i 30 år, så du er i stand til at købe dit drømmehus kontant, eller du kan låne pengene, så du kan købe huset nu og betale af på lånet de næste 30 år. Spørgsmålet om, hvorvidt du skal optage et lån eller spare op, handler derfor i høj grad også om, om du er villig til at vente på, at du får bygget en opsparing op, eller om det vil give bedre mening for dig at købe noget nu og her. Har du generelt godt styr på din økonomi, så er der ikke noget i vejen for, at du optager et lån uden sikkerhed.


lån uden sikkerhed - Hvornår giver det mening at optage et lån uden sikkerhed

Ansvarlig långivning

Gobanker anbefaler, at du lægger et holdbart budget for din økonomi, før du ansøger om et lån uden sikkerhed. Dit budget bliver fastlægges bedst ved at finde frem til dit rådighedsbeløb, som du får ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, el, vand, varme, transport etc.)

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig, der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

Du skal opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering bliver lavet for at sikre, at du er i stand til at tilbagebetale de lånte penge. Den er derfor også en sikkerhed for, at du ikke optager et lån, som du ikke er i stand til at tilbagebetale.


lån uden sikkerhed - ansvarlig långivning

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke der skal gøre nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.


lån uden sikkerhed - Hvad er ÅOP

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvis du ikke kan tilbagebetale dit lån uden sikkerhed

Det er vigtigt, at du danner dig et overblik over din økonomi som beskrevet ovenfor, forud for at du optager et lån. Har du optager et lån med sikkerhed, som du ikke er i stand til at tilbagebetale, så vil det blive krævet af dig, at du sælger det, du har stillet som sikkerhed for lånet. Har du i stedet optaget et lån uden sikkerhed, som du ikke kan opfylde terminerne på, så vil du få tilsendt en rykkerskrivelse. Betaler du stadig ikke efter flere tilsendte rykkere, så vil betalingskravet blive sendt videre til inkasso. En videresendelse til inkasso vil gøre dit lån dyrere, da der vil blive pålagt yderligere renteudgifter på det. Inkasso vil forsøge at finde en løsning på tilbagebetalingen af lånet i fællesskab med dig, og hvis dette ikke lykkes, så kan du risikere at blive registreret som dårlig betaler i RKI. Er du først registreret i RKI, så vil du have svært ved at optage lån fremover, og det er derfor ønskværdigt at undgå dette.Hvis du er registreret i RKI

En registrering i RKI kan gøre det sværere for dig at optage lån, købe ting på afbetaling og tegne et mobilabonnement. Det er nemlig muligt for selskaberne at se, om du er registreret i RKI, og er du det, vil de typisk ikke låne dig penge, da det er ensbetydende med, at du er det, der kaldes en dårlig betaler. Er du registreret i RKI, vil du således kunne drage fordel af at få fjernet din registrering hurtigst muligt. Den nemme måde at fjerne din registrering på er ved at tilbagebetale de penge, du skylder, men det kan være langt nemmere sagt end gjort. For at komme ud af din gæld kan du tage fat i dine kreditorer og forsøge at lave betalingsaftaler med dem, som gør det muligt for dig at afdrage med et realistisk beløb om måneden, så du på sigt kan komme ud af din gæld. Kreditorerne er om nogen interesserede i at få deres penge tilbage, og de vil derfor ofte være fleksible, når det kommer til tilbagebetalingen. Når du har betalt gælden tilbage, så skal du huske at gøre din kreditor opmærksom på, at de skal slette dig fra RKI.

Du kan maksimalt være registreret i RKI i fem år. Efter de fem år vil din registrering blive slettet, men gælden forsvinder ikke af den årsag. Du kan ikke registreres for den samme gæld igen, men du kan godt blive registreret i RKI for en anden gældspost.

Hos Gobanker foretager vi et grundigt kredittjek af dig, forud for at du optager et lån gennem de banker, vi samarbejder med. Denne kreditvurdering er med til at mindske risikoen for, at du optager et lån, som det viser sig, at du ikke kan tilbagebetale, og som i værste fald kan føre til en registrering i RKI. Bliver din låneansøgning afvist, kan du derfor vælge at se det som en tjeneste, vi gør dig, for at forhindre at du optager et lån, som din økonomi ikke kan holde til. Skulle din ansøgning blive afvist, så kan du altid forsøge at ansøge om et lavere lånebeløb.


lån uden sikkerhed - Hvis du er registreret i RKI

Få tilsendt personlige tilbud på lån uden sikkerhed

Hvis du ønsker at optage et lån uden sikkerhed, så kan vi anbefale dig at lade din rejse starte her. Ved at udfylde vores låneansøgning med dine ønsker til dit lån uden sikkerhed, kan du få tilsendt lånetilbud, der er skræddersyet til dine behov. Vi samarbejder med en række anerkendte banker, så du har mulighed for at optage et lån uden sikkerhed hos en seriøs udbyder, men hvor du slipper for den omfattende proces, der er forbundet med at låne penge hos din egen bank. Har du behov for at låne penge, så vil du med garanti gerne have dem til din disposition hurtigst muligt. Ansøger du gennem Gobanker, så vil de være på din konto inden for 1-2 hverdage. Du er derfor sikret en hurtig låneproces, hvor der er kort vej fra behovet for penge opstår, og til de går ind på din konto. Har du yderligere spørgsmål til lån uden sikkerhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har gennem tiden hjulpet mange tilfredse kunder med at finde det bedste og billigste lån uden sikkerhed, og vi kan med garanti også hjælpe dig.

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her