Loading...

Lån 300000 - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 300.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 2.645 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 300.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 2.645 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 300.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 2.645 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Lån 300000 og spar 11.723,- kr. i gns. årligt.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste privatlån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om lån 300000 & Gobanker

Læs mere om lån 300000 herLån 300.000

Med et lån på 300.000 vil du have et væld af forskellige muligheder. Et lån på 300.000 kan således bruges til at finansiere drømmebrylluppet, ligesom det kan bruges til købet af en ny bil eller til at betale for en spændende rejse. Låner du penge gennem Gobanker, så lader vi det være helt og aldeles op til dig, hvad du vil bruge de lånte penge på. Når du udfylder vores låneansøgning, skal du således ikke angive, hvilket formål dit lån har. Hos Gobanker sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde det bedste lån for dig. Vil du vide mere om, hvordan du finder det bedste og billigste lån på 300.000, og hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på vej, så kan du med fordel læse videre. Her på siden giver vi dig nemlig en grundig indføring i, hvad du skal være opmærksom på, inden du optager et lån på 300.000.


lån 300000 - Lån 300.000

Lån 300.000 med eller uden sikkerhed

Når du ønsker at optage et lån på 300.000, så har du mulighed for at vælge mellem et lån med sikkerhed og et lån uden sikkerhed. Et lån med sikkerhed betyder, at du har noget af værdi, som du ønsker at pantsætte i forbindelse med optagelsen af lånet. Det kunne for eksempel være din bolig eller din bil. Havner du i en situation, hvor du ikke er i stand til at tilbagebetale de lånte penge, så kan låneudbyderen kræve, at du sælger det, du har stillet som sikkerhed for lånet, og bruger pengene fra salget til at betale af på lånet. En klar fordel ved et lån uden sikkerhed er, at du kan få en bedre rente på dit lån. Et lån uden sikkerhed kræver omvendt ikke, at du stiller noget af værdi som sikkerhed. Hvis du ønsker at låne 300.000 gennem Gobanker, så forventer vi ikke, at du stiller noget som sikkerhed for lånet. Det er med til at sikre dig som låntager en høj grad af frihed, da du hverken er bundet af låneudbyderen eller formålet med lånet.


lån 300000 - Lån 300.000 med eller uden sikkerhed

Samlelån på 300.000

Hvis du har gæld hos flere forskellige udbydere, så kan et samlelån meget vel være et fornuftigt valg for dig. Ved at optage et samelån optager du et lån, som du så bruger til at tilbagebetale de øvrige lån med. På den måde vil du fremover kun skulle fokusere på en enkelt kreditor, ligesom du slipper for at skulle betale renter og gebyrer til flere forskellige kreditorer. Med et samlelån vil du derfor ofte opleve, at du får flere penge til rådighed hver måned, fordi du sparer penge ved at optage denne type lån frem for at skylde penge til flere forskellige kreditorer. Skylder du i alt 300.000 til flere forskellige udbydere, så vil et samlelån på 300.000 dermed kunne bruges til at indfri din gæld hos de forskellige kreditorer, og du skal fremover kun betale af på et enkelt lån hos den udbyder, du har optaget lånet hos. Hos Gobanker kan vi hjælpe dig med at finde det rette samlelån. Du skal blot angive i din ansøgning, at det er et samlelån, du ønsker at optage, og så indhenter vi tilbud fra en række forskellige banker, som du frit kan vælge mellem.


lån 300000 - Samlelån på 300.000

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Lån 300.000 med en medansøger

Ønsker du at optage et lån på 300.000 med en lavest mulig rente, så kan en medansøger være vejen frem. Ved at ansøge om et lån med en medansøger forbedrer du dine muligheder for at blive godkendt til lånet. Det kan især være en fordel, hvis du ønsker at låne et forholdsvist stort beløb, såsom 300.000, eller hvis du har en dårlig økonomi, som gør det svært at blive godkendt til lånet alene. Ved at låne med en medansøger får du en medansvarlig, der kan hjælpe med tilbagebetalingen, hvis du pludselig ikke selv er i stand til det. Når udbyderen af lånet får denne ekstra sikkerhed for at få de udlånte penge igen, så vil det som oftest blive belønnet med en lavere rente, og dermed vil lånet blive billigere for dig. En medansøger kan i princippet være hvem som helst, men du kan med fordel vælge en ven eller et familiemedlem, som du stoler på. Medansøgeren skal kunne opfylde låneudbyderens krav. Vil du optage et lån gennem Gobanker, så vil kravene til både dig og din medansøger være, at I begge skal være fyldt 21 år, I skal have en indkomst på 180.000 om året, og I må ikke være registreret hos RKI eller Debitorregistret. Det er vigtigt, at du indgår en klar aftale med din medansøger, når du optager lånet. Medansøgeren kan også ende med en registrering i RKI, hvis lånet ikke bliver betalt tilbage, og det er derfor en god idé at begge parter kigger deres respektive økonomiske forhold efter i sømmene, inden I vælger at optage et lån.


lån 300000 - Lån 300.000 med en medansøger

Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning, og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for hvor der er bedst og billigst for dig at låne.

Ansøg nu


lån 300000 - Hvordan fungerer Gobanker

Ansvarlig långivning

Gobanker anbefaler at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, el, vand, varme, transport etc.)

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI registrering.

Du skal opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån.


lån 300000 - ansvarlig långivning

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke der skal gøre nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.


lån 300000 - Hvad er ÅOP

Før du låner 300.000

300.000 kroner er mange penge, og et lån på 300.000 bør derfor optages på et veloplyst grundlag. Selv om de 300.000 kroner for en stund kan give dig et større økonomisk råderum, så er det vigtigt at huske, at pengene skal tilbagebetales før eller siden. Står du med et lån, du ikke er i stand til at tilbagebetale, så vil det resultere i omkostningsrige rykkere, der kan gøre dit lån til en langt dyrere omgang end først antaget. Er du stadig ikke i stand til at betale af på lånet, så kan det i værste fald resultere i en registrering i RKI, som vil gøre det meget svært for dig at optage lån i fremtiden. Som et forsøg på at forhindre at du ender i denne situation, så foretager vi hos Gobanker en kreditvurdering af dig. Skulle din låneansøgning blive afvist, så kan du vælge at se det som en venlig tjeneste, idet vi således forsøger at forhindre, at du optager et lån, som du ikke er i stand til at tilbagebetale.

Før du optager et lån, kan du med fordel danne dig et grundigt overblik over din økonomi. Det får du bedst ved at samle alle dine indtægter i en kolonne for sig og alle udgifter i en anden kolonne for sig. Når du samler dine udgifter, så er det vigtigt at tage højde for både faste og variable udgifter, samt at nogle af dem skal betales månedligt, mens andre er kvartalsvise eller halvårlige betalinger. Når du lægger et budget, så bør du altid tage højde for uforudsete udgifter. Det er derfor en god idé at lægge lidt penge til side hver måned, som kan bruges som en økonomisk buffer til for eksempel en uforudset regning eller til reparation af bilen. Ved at danne dig et overblik over din økonomi, kan du også nemmere finde frem til det beløb, som du er i stand til at betale af på et eventuelt lån hver måned. Vil du vide mere om, hvordan du kan skabe ekstra luft i økonomien, så er du velkommen til at gøre brug af vores ØkonomiTjek. Her kan du på få minutter få mere at vide om, hvor meget du kan spare på andelsboliglån, banklån og forsikringer. Herefter er det helt op til dig, hvilke besparelser du ønsker at gå videre med.

Før du låner 300.000 er det en god idé at indsamle lånetilbud fra flere forskellige udbydere. Det kan vi hos Gobanker hjælpe dig med. Når du har modtaget de forskellige lånetilbud, så kan du med fordel læse lånebetingelserne for de forskellige lån grundigt igennem. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser i form af for eksempel skjulte gebyrer.


lån 300000 - Før du låner 300.000

Lad Gobanker hjælpe dig med dit lån på 300.000

Hos Gobanker hjælper vi hver eneste dag med at finde lån på alt fra 20.000 til 500.000. Skulle du have brug for at låne 300.000, så kan du med fordel lade din rejse starte her. Det tager kun to minutter at udfylde vores ansøgning, og så snart du har sendt den afsted til os, så tager vi os af arbejdet med at indsamle tilbud fra en række forskellige banker. Herefter bliver tilbuddene sendt direkte til din indbakke, så du i ro og mag kan sætte dem op mod hinanden og udvælge det bedste af dem. Ved at låne gennem Gobanker får du sikkerheden ved at optage et lån hos en bank, uden du behøver at forlade dit hjem. Hele processen fra ansøgning hen over kreditvurdering til udbetaling af pengene foregår nemlig online. Med et lån på 300.000 har du rig mulighed for at realisere dine drømme. Og ved at gøre brug af Gobankers sammenligningstjeneste får du mulighed for at danne dig et godt overblik over dine forskellige muligheder og herigennem finde frem til det bedste og billigste lån for dig.


lån 300000 - Lad Gobanker hjælpe dig med dit lån på 300.000

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her