Loading...

Lån 25000 - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 25.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 288 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 25.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 288 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 25.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 288 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Lån 25000 og spar 11.723,- kr. i gns. årligt.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste privatlån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om lån 25000 & Gobanker

Læs mere om lån 25000 herVærd at vide, hvis du ønsker at låne 25.000

Et lån på 25.000 er et forholdsvis lille lån, der som ofte vil have til formål at dække forbrug af den ene eller anden slags. De 25.000 kan for eksempel bruges til en rejse eller som et supplement til finansieringen af en stor fest såsom et bryllup eller en konfirmation. Uanset hvad du ønsker at låne penge til, så kan du med fordel læse videre her på siden, hvor vi giver dig en grundig indføring i alt det, der er værd at vide, hvis du ønsker at optage et lån på 25.000 kroner. Samtidig guider vi dig til, hvordan du finder frem til det bedste lån for dig.


lån 25000 - Værd at vide, hvis du ønsker at låne 25.000

Lån 25.000 med eller uden sikkerhed

Når du skal låne 25.000, så har du mulighed for at vælge mellem at låne pengene med eller uden sikkerhed. Ved at stille sikkerhed for dit lån pantsætter du så at sige din bil, dit hus, dine værdipapirer eller noget helt fjerde til den bank, du låner pengene af. Er du ikke i stand til at afdrage på lånet, så kan banken kræve af dig, at du sælger det, du har stillet som sikkerhed, og at du bruger pengene til at afdrage på dit lån. Når du stiller noget som sikkerhed, så har banken bedre muligheder for at få tilbagebetalt deres udlånte penge, og det belønner de ofte med en mere favorabel rente. Vælger du derimod at låne 25.000 kroner uden at stille sikkerhed, så vil du ikke kunne få en lige så god rente på dit lån, men til gengæld vil ansøgningsprocessen til et lån uden sikkerhed typisk være kortere. Har du brug for pengene nu og her, så kan det give god mening at optage et lån uden sikkerhed. Om du vil låne 25.000 med eller uden sikkerhed, kommer i høj grad an på, om du har noget af værdi, som du kan stille som sikkerhed. Et lån på 25.000 vil med sin forholdsvis lille størrelse ofte blive optaget uden sikkerhed. Har du brug for at låne flere hundrede tusinde kroner, så giver det god mening at stille noget som sikkerhed, da der således kan være rigtig mange penge at spare på renterne, sammenlignet med et usikret lån. Vælger du at låne 25.000 gennem Gobanker, så bliver det ikke påkrævet af dig, at du stiller noget i sikkerhed for lånet.


lån 25000 - Lån 25.000 med eller uden sikkerhed

Lån 25.000 via en kassekredit

En kassekredit adskiller sig fra andre lån ved, at du ikke får det lånte beløb udbetalt til din konto. I stedet har du mulighed for at lave et overtræk på din konto, som du så betaler af på løbende. Det smarte ved en kassekredit er, at du kun betaler renter af de beløb, du bruger. Hvis du for eksempel har en kassekredit på 40.000 kroner, men du kun bruger 25.000, skal du altså kun betale renter for at låne de 25.000 kroner. En kassekredit kan derfor udgøre et billigere alternativ til at optage flere små lån, som der alle skal betales renter af. Du kan vælge at lave en aftale med din bank om en kassekredit, men det er også muligt at få en kassekredit via en online bank. Her vil de lånte penge blive overført direkte til din konto, og det fungerer derfor på samme måde som et forbrugslån. Det er værd at være opmærksom på, at en kassekredit i din bank ikke har en fast løbetid, mens et kassekreditlån via en online bank vil skulle betales tilbage inden for en fast tidsramme.


lån 25000 - Lån 25.000 via en kassekredit

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Hvad koster et lån på 25.000 kroner?

Prisen på et lån på 25.000 kroner vil variere, alt efter hvilken udbyder du optager lånet hos. Den enkelte udbyder vil kunne tilbyde dig en bestemt rente, og den rente bliver blandt andet fastsat ud fra en kreditvurdering af dig. Her vil der blandt andet blive set på din indkomst, dine faste udgifter og din samlede gæld. Jo større din indkomst er, jo flere penge har du mulighed for at låne. En høj indkomst fungerer samtidig som en slags sikkerhed for, at banken vil få de udlånte penge igen, og det vil som oftest blive belønnet med en lav rente. Samtidig vil lånet blive billigere, hvis du, som nævnt ovenfor, vælger at stille en sikkerhed for lånet. En anden måde at få et billigere lån på er ved at søge om lånet med en medansøger. Når du ansøger om lån med en medansøger, så vil der blive foretaget en kreditvurdering af både dig og din medansøger, og der vil derfor også være mulighed for at låne et højere beløb. Et lån på 25.000 er et forholdsvist lavt lånebeløb, men vil du låne et større beløb end det, så vil du altså kunne drage fordel af en medansøger. Med en ekstra ansøger har banken en større sikkerhed for at få de udlånte penge tilbage, og det vil resultere i et lån med en lavere rente. Hos Gobanker har du også mulighed for at optage et lån med en medansøger. Dette skal blot angives i låneansøgningen, ligesom vi skal bruge oplysninger på både dig og din medansøger for at kunne lavet en samlet kreditvurdering og dermed tilbyde jer den bedst mulige rente på lånet.


lån 25000 - Hvad koster et lån på 25.000 kroner

Hvor lang er løbetiden?

Hvor lang en løbetid dit lån på 25.000 skal have, afhænger i høj grad af din økonomi. Når du skal vælge løbetid på dit lån, bør du tænke over, hvor meget du ønsker at afdrage på lånet om måneden. En kort løbetid vil betyde et højere månedligt afdrag på lånet, men samtidig vil du også hurtigere være gældfri. En lang løbetid vil betyde et lavere månedligt afdrag, og det vil derfor ikke have en lige så stor indvirkning på din hverdag og dit rådighedsbeløb. En kort løbetid vil gøre lånet billigere, da der er færre måneder, hvor der kan blive tilskrevet renter og gebyrer på lånet. For at finde den bedste løbetid for dig handler det således om, at du får betalt lånet af hurtigst muligt, men at du samtidig har øje for, at din økonomi skal kunne hænge sammen, når det månedlige afdrag er betalt. Når du skal finde frem til den rette løbetid, så er det en god idé at tage højde for uforudsete udgifter i dit budget, så du ikke ender ud i at skulle optage et nyt lån for at kunne betale for eksempel en tandlægeregning.


lån 25000 - Hvor lang er løbetiden

Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker, får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne, så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for, hvor det giver bedst mening for dig at optage dit lån.

Ansøg nu


lån 25000 - Hvordan fungerer Gobanker

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Sådan finder du det billigste lån på 25.000 kroner

Først og fremmest vil vi hos Gobanker anbefale dig at styre uden om såkaldte kviklån og SMS-lån, når du er på udkig efter et billigt lån. De fremstår som en nem vej til hurtige penge, og grundet den meget korte ansøgningsproces er det også tilfældet, men de nemme penge har en bagside. Renten på denne type lån er ofte meget høje, og derfor er det ikke den billigste måde at optage et lån på 25.000 på. Ved at låne pengene i en bank, enten din egen eller en anden, vil du kunne få en langt mere favorabel rente på dit lån og dermed et billigere lån. Der findes mange forskellige banker, der tilbyder lån på 25.000 kroner, og vilkårene for de enkelte lån vil variere en del. Netop derfor giver det god mening at sammenligne de forskellige lån, inden du beslutter dig for, hvilket et af dem du ønsker at optage. Uanset størrelsen på lånet giver det mening at afsøge markedet grundigt og dermed gøre det til din fordel, at der er så stor konkurrence inden for lånebranchen. Når du skal sammenligne de forskellige lån, så er det ÅOP, du skal have øje for. Du kan læse meget mere om ÅOP i afsnittet længere nede på siden. Når du sammenligner forskellige lån, er det desuden vigtigt, at de forskellige lån har den samme løbetid og det samme lånebeløb.


lån 25000 - Sådan finder du det billigste lån på 25.000 kroner

Ansvarlig långivning

Hos Gobanker anbefaler vi, at du lægger et holdbart budget for din økonomi, før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.) og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, el, vand, varme, transport etc.) På den måde kan du også nemmere finde frem til det beløb, du har mulighed for at afdrage på lånet hver måned, og dermed også hvor lang en løbetid dit lån skal have.

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig, der ønsker at optage et lån. Her kan der være tale om krav til din indtægt og alder, samt at du ikke må være RKI-registreret.

Du skal opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån.


lån 25000 - Ansvarlig långivning

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i, om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning, du skal betale på lånet årligt, men at det blot er et regnestykke, der skal gøre det nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.


lån 25000 - Hvad er ÅOP

Find det billigste lån på 25.000 med Gobanker

Når du skal finde det billigste og bedste lån på 25.000, så kan du med fordel gøre brug af Gobankers sammenligningstjeneste. Hvis du bruger to minutter på at udfylde en ansøgning med dine ønsker til løbetid og lånebeløb, så sender vi dig en række lånetilbud, der er lavet med udgangspunkt i dine ønsker til lånet samt en kreditvurdering af dig. Herefter har du mulighed for at gennemgå de forskellige tilbud og udvælge det, der passer dig bedst. Det er helt gratis at gøre brug af Gobankers sammenligningstjeneste og ud over at spare dig for den tid, det vil tage at kontakte forskellige udbydere, kan vi også hjælpe dig med at spare tusindvis af kroner på dit lån. Renten på et lån på for eksempel 25.000 kroner kan variere meget, og derfor er tiden med at sammenligne lån fra flere forskellige udbydere godt givet ud.

Hos Gobanker er det en prioritet, at du får en god og tryg oplevelse, og vi samarbejder derfor kun med banker og finansieringsselskaber, som er underlagt Kreditaftaleloven. Det er en garanti for, at de enkelte udbydere overholder en række standarder, der sikrer dig som lånoptager. Skulle du have spørgsmål til os, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her