Loading...

Lån 100000 - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 100.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 908 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 100.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 908 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 100.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 908 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Lån 100000 og spar 11.723,- kr. i gns. årligt.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste privatlån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om lån 100000 & Gobanker

Læs mere om lån 100000 herLån 100.000 online

Hvis du låner penge gennem Gobanker, så vil der være tale om et online banklån. Det er med til at sikre dig en bedre rente, end det typisk er muligt med et kviklån, og samtidig slipper du for at møde op i banken og redegøre for, hvad du skal bruge pengene til. Hos Gobanker kan du låne til lige præcis det, du ønsker, og du behøver ikke at oplyse os om formålet med dit lån. Hvis du vælger at låne penge gennem de banker, som vi hos Gobanker samarbejder med, så vil du have pengene på din konto inden for to hverdage. Der findes mange forskellige udbydere af lån på 100.000 kroner. Selvom de har lånebeløbet til fælles, så vil de øvrige vilkår og renten på hvert enkelt lån variere. Det kan derfor godt betale sig at sætte lidt tid af til at sammenligne de forskellige udbyderes tilbud. Vil du spare tid på denne proces, så kan du med fordel ansøge om lån gennem Gobanker. Vi står for at indsamle lånetilbud, som du derefter får tilsendt, så du kan sammenligne dem i ro og mag og finde frem til det lån, der passer dig bedst.


lån 100000 - Lån 100.000 online

Hvad kan et lån på 100.000 bruges til?

Et lån på 100.000 er et forholdsvist stort lån, som byder på mange muligheder. De lånte penge kan blandt andet bruges til en ny bil, eller de kan fungere som et tilskud til en stor fest eller til en rejse. Låner du 100.000 hos Gobanker, så kan du bruge pengene til lige præcis det, du foretrækker. Låner du penge gennem os, så skal du ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Har du fundet noget, du gerne vil låne 100.000 til, så hjælper vi gerne med at finde det rette lån. Du kan med fordel tænke over, hvor længe du har planer om at bruge det, dit lån på 100.000 skal finansiere. Skal du for eksempel købe en ny bil, så bør du kun betale af på lånet i den tid, du har den. Det har dermed indflydelse på lånets løbetid, som er den tid, du har til at tilbagebetale lånet. Det er en stor fordel at have en så kort løbetid som muligt, da der er penge at spare på renterne, du betaler for lånet. Men samtidig er det vigtigt at huske, at din økonomi skal kunne hænge sammen, mens du afdrager på lånet. Der skal derfor helst være plads til uforudsete udgifter, da du ellers kan risikere at skulle optage et nyt lån for at kunne tilbagebetale det gamle. Det vil lede til en masse dyr klatgæld, og så kan det i sidste ende også munde ud i en registrering som dårlig betaler i RKI. Der er derfor god grund til at tænke grundigt over, hvilken løbetid dit lån skal have.


lån 100000 - Hvad kan et lån på 100.000 bruges til?

Lån 100.000 uden sikkerhed

Et større lånebeløb såsom 100.000 vil stille større krav til dig som låntager, end et lån på for eksempel 10.000 vil. Et lån på 100.000 vil medføre en større risiko for låneudbyderen, og en del af dem vil derfor også kræve, at du kan stille noget som sikkerhed for lånet. Det kan for eksempel være din bil eller din bolig. Er du ikke i stand til at tilbagebetale dit lån, så kan låneudbyderen kræve af dig, at du sælger det, du har stillet i sikkerhed og bruger pengene fra salget til at afdrage på dit lån. Har du ikke mulighed for at stille noget i sikkerhed, eller ønsker du ikke at gøre brug af denne mulighed, så findes der mange udbydere, der kan tilbyde dig et lån uden sikkerhed. Det gælder blandt andet de banker, som Gobanker samarbejder med. Et lån uden sikkerhed er ensbetydende med en kortere ansøgningsproces, og denne type lån kan derfor være nyttigt for dig, der skal låne penge nu og her.


lån 100000 - Lån 100.000 uden sikkerhed

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Sådan får du en bedre rente på dit lån

Når du skal finde det billigste lån, så handler det om at om få en så lav rente på lånet som muligt. Her handler det om at give banken en sikkerhed for, at du er i stand til at tilbagebetale de lånte penge, og det kan gøres på flere forskellige måder. Du kan vælge at ansøge om lånet med en medansøger. På den måde er der en anden person, der kan tilbagebetale lånet, hvis du ikke er i stand til det. Denne situation skal selvfølgelig helst ikke opstå, da det kan medføre splid mellem dig og din medansøger. Men den sikkerhed, som en medansøger giver, vil gøre, at banken er mere villig til at give en lav rente på dit lån. Hvis du skal have en lav rente på dit lån, så skal du fremstå som en attraktiv låner for udbyderen. Derfor er det en fordel at have styr på din økonomi, når du ansøger om et lån. Det får du bedst ved at have et godt overblik over dine indtægter og udgifter. Ved at trække dine udgifter fra dine indtægter kan du finde frem til dit rådighedsbeløb, hvilket kan være en stor hjælp, når du skal beslutte dig for, hvor meget du vil afdrage på dit kommende lån. Samtidig er rådighedsbeløbet også et godt udgangspunkt, hvis du vil lægge penge til side til en opsparing hver måned. Og netop en opsparing er god at have, når du skal optage et lån. Det viser nemlig, at du har styr på din økonomi, og det vil gøre, at långiveren hellere vil låne dig penge. Ønsker du at øge dit rådighedsbeløb, så kan du forsøge at skære ned på unødvendige udgifter. Du kan vælge at gennemgå abonnementer til streamingtjenester og afmelde dem, du ikke bruger. Samtidig kan du afsøge markedet for fitness- og telefonabonnementer. Måske er der mulighed for at finde et billigere et af slagsen hos en anden udbyder? En anden måde at øge dit rådighedsbeløb på er ved at øge dine indtægter. Måske har du et job, hvor du kan tage ekstra vagter, og ellers er det muligt at få et aften- og weekendjob. Jo større din indtægt er, jo større et beløb vil du også have mulighed for at låne. Vil du have gode råd til, hvor du kan spare penge i din privatøkonomi, så er du velkommen til at benytte dig af vores ØkonomiTjek. Ved hjælp af NemID indhenter vi informationer om dine lån og forsikringer, og vi sender dig herefter en række tilbud, der giver dig mulighed for at spare penge.

Hos Gobanker er vi helt med på, at lånebranchen kan være lidt af en jungle at navigere rundt i. Derfor har vi skabt vores sammenligningstjeneste, som gør det nemmere for dig at sammenligne lån fra flere forskellige udbydere. Når du bruger også til at sammenligne lån, så vil løbetiden og lånebeløbet være det sammen, og det vil derfor være ganske nemt at sætte ÅOP og andre vilkår forbundet med lånet op mod hinanden.


lån 100000 - Sådan får du en bedre rente på dit lån

Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning, og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for hvor der er bedst og billigst for dig at låne.

Ansøg nu


lån 100000 - Hvordan fungerer Gobanker

Ansvarlig långivning

Gobanker anbefaler at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, el, vand, varme, transport etc.)

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

Du skal opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån.

Hos Gobanker samarbejder vi udelukkende med etablerede banker og finansieringsselskaber, som er underlagt Kreditaftaleloven. Det er med til at sikre dig som låntager, da der således er en række høje standarder, som långiverne skal overholde. Hos Gobanker er du med andre ord sikret ansvarlig långivning.


lån 100000 - Ansvarlig långivning

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke der skal gøre nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.


lån 100000 - Hvad er ÅOP

Lad Gobanker hjælpe dig med lån på 100.000

Hvis du har fulgt de ovenstående råd om grundig budgetlægning, så er der ikke noget i vejen for at optage et lån på 100.000 kroner. Hos Gobanker anbefaler vi dog at slå koldt vand i blodet og gennemsøge markedet grundigt, inden du beslutter dig for, hvilket lån du ønsker at optage. Til sammenligning af lån kan du med fordel gøre brug af Gobankers sammenligningstjeneste. Du skal blot bruge to minutter på at udfylde en låneansøgning, og så sørger vi for at sende dig en række personlige tilbud, som du frit kan vælge mellem. De forskellige lånetilbud vil være tilpasset dine ønsker til løbetid og lånebeløb, og du har derfor mulighed for at sammenligne ÅOP og dermed finde frem til det billigste lån. Du vil udelukkende få tilbudt lån fra etablerede banker, som har adskillige års erfaring med lånebranchen.

Når du har lånt de 100.000 kroner, så kan du påbegynde realiseringen af det, du går og drømmer om. Med 100.000 på kontoen er det drømme af den helt store kaliber, som du har mulighed for at indfri. Uanset om pengene skal bruges til udbetalingen på en bil, eller om de skal fungere som et supplement til købet af et sommerhus eller noget helt tredje, så ønsker vi dig god fornøjelse med dit lån.


lån 100000 - Lad Gobanker hjælpe dig med lån på 100.000

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her