Loading...

Kassekredit - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gns. 11.723,- kr. årligt på deres kassekredit.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste kassekredit

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om kassekredit & Gobanker

Læs mere om kassekredit herKassekredit

En kassekredit adskiller sig på flere forskellige områder fra et klassisk lån. En kassekredit afdrager du ikke på med et fast månedligt beløb, som det er tilfældet med et almindeligt lån. Når du laver en aftale om en kassekredit, så vil det blive fastsat til et bestemt beløb, men det står dig frit for, om du vil gøre brug af hele beløbet. En kassekredit er derfor en fleksibel låneløsning, da du selv bestemmer, hvor stor en del af beløbet du vil gøre brug af. Du betaler kun renter af den del af beløbet, som du reelt bruger. Nedenfor kan du blive meget klogere på, hvad kassekredit er for en størrelse, ligesom vi også fortæller mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at navigere rundt i lånebranchen på bedst mulig vis.Online kassekredit eller kassekredit i banken

Overordnet set findes der to typer af kassekredit. Der er den type kassekredit, du kan optage online, og så er der den, du kan optage hos din bank gennem din lønkonto. En online kassekredit optages hos en bank eller et kreditinstitut, og her vil pengene blive udbetalt direkte til din konto ligesom et forbrugslån. En online kassekredit adskiller sig imidlertid fra det klassiske forbrugslån ved, at der ikke er nogen faste månedlige afdrag på lånet. Du betaler i stedet pengene tilbage med de beløb, der passer dig. Det kan derfor virke fristende at optage denne type lån grundet den store frihed, du får i forhold til tilbagebetalingen. Men det er vigtigt at huske på, at lånte penge altid skal betales tilbage før eller siden, og som det også gælder for alle andre låntyper, så er det vigtigt at tjekke op på, om din økonomi kan klare et lån, forud for at du optager en kassekredit eller et hvilket som helst andet lån. Renten på en online kassekredit kan variere meget, og derfor er det vigtigt, at du sammenligner flere forskellige udbyderes tilbud, inden du optager et lån. Der kan nemlig være tusindvis af kroner at spare, hvis du sætter lidt ekstra tid af til at gennemsøge markedet.

En kassekredit via banken fungerer som et bevilget overtræk, hvor det er muligt for dig at gå i minus, uden der er fare for, at dit kort bliver spærret af banken. Du får altså stillet en kredit til rådighed, som du har mulighed for at hæve fra, hvis behovet skulle opstå. Hvis du for eksempel har en kassekredit på 15.000 kroner, så kan du gå op til 15.000 kroner i minus og dermed låne pengene af din bank direkte gennem din lønkonto. En kassekredit i banken adskiller sig fra andre lån med sin fleksibilitet i forhold til lånebeløbet. Du behøver ikke på forhånd at beslutte, hvor mange penge du vil låne, som det er tilfældet med et klassisk forbrugslån, og du betaler kun renter af det beløb, du har valgt at trække over. Tegner du en kassekredit, så er det en måde at sikre dig mod uforudsete udgifter, da du således nemt kan trække beløbet over og betale de lånte penge tilbage, når du har økonomisk råderum til det. Du har mulighed for at få tilknyttet din kassekredit til din lønkonto, så kassekreditten bliver gjort mindre, hver gang du får udbetalt løn. Beløbet, du har mulighed for at låne gennem en kassekredit i banken, vil variere fra sted til sted. Mindstesatsen vil typisk være på 5000 kroner, mens du visse steder har mulighed for at låne flere hundrede tusinde kroner. En kassekredit kræver en vis grad af selvdisciplin, da det er nemt at optage lånet blot ved at trække over på dit dankort, men en kassekredit kan også, som nævnt ovenfor, give en øget grad af fleksibilitet og et tiltrængt boost til økonomien. Mener du, at en kassekredit er det rette valg for dig, så kan du med fordel læse de følgende afsnit, hvor vi fortæller mere om, hvordan Gobanker kan hjælpe dig med at finde den billigste kassekredit.


kassekredit - Online kassekredit eller kassekredit i banken

Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning, og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og herved finde det lån, der er bedst og billigst for dig at optage.

Ansøg nu


kassekredit - Hvordan fungerer Gobanker

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Ansvarlig långivning

Gobanker anbefaler, at du lægger et holdbart budget for din økonomi, før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (husleje, el, vand, varme, transport etc.)

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

Du skal opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån.


kassekredit - ansvarlig långivning

Fordele og ulemper ved en kassekredit

Som med alle andre lån er der visse fordele og ulemper forbundet med en kassekredit. En af fordelene er den store økonomiske frihed, den kan give dig. Skulle du få en stor tandlægeregning eller måske en fartbøde, så behøver du ikke at ligge søvnløs med bekymringer om, hvordan du skal betale den, da du til hver en tid har mulighed for at gøre brug af din kassekredit. Har du en aftale om en kassekredit hos din bank, så er det først, når du trækker over, at du skal betale gebyrer, provision og renter af det lånte beløb. Renten på en kassekredit er typisk lavere end et decideret overtræk, og det er derfor bedre at gøre brug af en kassekredit til de uforudsete udgifter end bare at trække over på kortet. En kassekredit byder desuden på en høj grad af frihed, da du selv kan vælge, om du vil betale de lånte penge tilbage over flere omgange eller på en gang. Du har derfor mulighed for at tilpasse tilbagebetalingen af lånet til din økonomiske situation, og det kan især komme dig til gode, hvis du oplever, at dit økonomiske overskud skifter meget fra måned til måned. Da du ikke afdrager med et fast beløb om måneden, er det særligt vigtigt, at du har selvdisciplinen til selv at stå for at afdrage på lånet hver måned.

En af de klare ulemper ved en kassekredit er, at renten ofte vil være højere end på et almindeligt forbrugslån. Det er nemt at gøre brug af sin kassekredit, og det kræver derfor en stor mængde selvdisciplin af have en kassekredit tilgængelig. Her er det vigtigt at huske, at ligesom med alle andre lån så koster det penge at låne penge gennem en kassekredit. Jo oftere du benytter dig af en kassekredit, jo oftere vil du også skulle betale renter, provision og gebyrer. Ligesom med alle andre lån bør du derfor tænke dig grundigt om, inden du optager en kassekredit.


kassekredit - Fordele og ulemper ved en kassekredit

Hvad koster en kassekredit?

Prisen på en kassekredit vil variere meget fra udbyder til udbyder. Samtidig vil omkostningerne ved en kassekredit være variable, da der løbende skal betales renter af det beløb, du har lånt. Renten på din kassekredit vil afhænge af din kreditvurdering, som tager udgangspunkt i faktorer såsom din indkomst, eventuelle andre lån og dine jobforhold. Der findes mange forskellige udbydere af kassekreditter, og derfor giver det god mening at tage et grundigt kig på de forskellige tilbud, der findes derude, inden du optager en kassekredit. Vil du optage en kassekredit i din egen bank, så er det dem, du skal forhandle med, men vil du optage en online kassekredit, så er der et væld af forskellige udbydere at vælge mellem. Hvis du vil optage et online kreditlån, så kan vi hos Gobanker hjælpe dig med at skabe et overblik over forskellige tilbud, så du nemt kan udvælge det bedste af dem.


kassekredit - Hvad koster en kassekredit

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvad er ÅOP og renter?

Når du vil optage et lån, så vil der være en række forskellige udgifter forbundet med det. Udgifterne kan blandt andet være de følgende:

 • Stiftelsesgebyr - Et stiftelsesgebyr er et engangsbeløb, du betaler for at optage lånet. Størrelsen på stiftelsesgebyret afhænger af lånebeløbets størrelse
 • Dokumentgebyr - Hos visse låneudbydere vil der komme gebyrer for håndteringen af diverse lånedokumenter
 • Renter - Renter er de penge, du betaler långiveren for at låne dig penge
 • Renters rente - Renters rente er de renteomkostninger, du betaler af de renter, som løbende tillægges dit lån.

Med de forskellige udgifter der er forbundet med et lån, kan det være en fordel at danne sig et samlet overblik, og det er her, ÅOP kommer ind i billedet. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og den er et udtryk for de samlede omkostninger, der er forbundet med lånet og den udregnes altid i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i, om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning, du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke, der skal gøre det nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.


kassekredit - Hvad er ÅOP og renter

Gør brug af Gobanker, når du skal vælge kassekredit

Hvis du har besluttet dig for at optage en kassekredit, så kan du med fordel lade Gobanker hjælpe dig. Vi har gennem tiden hjulpet mange kunder med at finde det bedste og billigste lån, og vi kan med garanti også hjælpe dig. Det eneste, du skal foretage dig, er at udfylde en ansøgning, og så vil du efter kort tid få tilsendt en række personlige tilbud på lån. En kassekredit er nem og hurtig at optage, men sætter du lidt tid af til at undersøge markedet, så kan der være mange penge at spare. Og lader du Gobanker stå for at indhente tilbud til dig, så slipper du for besværet med at skulle kontakte de forskellige udbydere, og du kan i stedet bruge din tid på langt sjovere ting. Når tilbuddene er sendt til dig, så skal du blot læne dig godt tilbage og se de forskellige tilbud igennem og herefter vælge det af dem, der passer dig bedst.

Vil du have gode råd til, hvordan du kan spare penge i din privatøkonomi, så kan du helt gratis benytte dig af vores Økonomitjek, hvor vi gennemgår dine lån og forsikringer og giver dig tips til, hvor du har mulighed for at spare penge. Hos Gobanker ønsker vi, at du får en god oplevelse, når du sammenligner lån hos os, og vi besvarer derfor også gerne de spørgsmål, du måtte have. På hverdage mellem 10 og 15 kan du ringe til os på 31 31 90 00, og du er også altid velkommen til at kontakte os via chatten. Sammen finder vi det bedste kreditlån for dig.


kassekredit - Gør brug af Gobanker, når du skal vælge kassekredit

Hvem kan få en kassekredit?

Når du skal optage et lån, så vil kravene til dig som låntager i høj grad variere fra udbyder til udbyder. Ligeledes vil dine økonomiske forhold være afgørende for, hvor stor en kassekredit du kan tegne. Derfor vil mange udbydere også se på din økonomi, når du ønsker at optage et lån hos dem. Dette gælder også, hvis du ønsker at låne penge gennem Gobanker. Samtidig skal du som minimum være fyldt 21 år og have en fast indkomst på minimum 180.000 kroner om året for at få dine låneansøgning godkendt. Som det også gælder for mange andre udbydere af lån, så er det også et krav, at du ikke er registreret i RKI eller Debitorregistret.

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her