Loading...

Forbrugslån - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gns. 11.723,- kr. årligt på deres forbrugslån.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste forbrugslån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om forbrugslån & Gobanker

Læs mere om forbrugslån herForbrugslån

Måske har du stået i en situation, hvor du godt kunne bruge lidt ekstra penge mellem hænderne til at finansiere for eksempel en ferie, en ny taske eller måske en uforudset tandlægeregning. I så fald kan et forbrugslån være en god løsning for dig. Et forbrugslån er et lån, som en debitor optager hos en kreditor med det formål at bruge pengene til forbrug af den ene eller anden slags. Ved et forbrugslån kan der blandt andet lånes penge til en ny bolig eller forbedring af denne. De lånte penge kan også bruges til at finansiere en rejse, et bryllup eller ting til hjemmet såsom et nyt fjernsyn eller en ny sofa. Mulighederne er mange, og valget er helt og aldeles op til dig som låntager. Et forbrugslån adskiller sig fra et billån og et boliglån ved, at pengene ikke er øremærket noget specifikt. Du kan derfor også splitte dit lånebeløb op og lade dem finansiere flere forskellige ting. Et forbrugslån er en vej til at få lidt ekstra luft i økonomien i en presset periode, men de lånte penge skal altid tilbagebetales sammen med renter og gebyrer til låneudbyderen inden for en nærmere aftalt tidsperiode. Et forbrugslån kan også betegnes som et annuitetslån, som kendetegnes ved, at der betales af på lånet til hver terminsdato, og at denne afbetaling også dækker renter og afdrag. Ønsker du at optage et forbrugslån, så behøver du typisk ikke at stille sikkerhed for lånet. Vælger du at låne penge gennem Gobanker, så blander vi os ikke i, hvad dit forbrugslån skal bruges til, og du skal heller ikke stille noget i sikkerhed for at låne pengene.


forbrugslån - Forbrugslån

Værd at vide om forbrugslån

Når du skal optage et forbrugslån, så er der en række begreber, som du med garanti vil støde på i jagten på det helt rigtige lånetilbud. Vi har samlet de forskellige begreber nedenfor, så du kan blive godt klædt på til jagten på det bedste forbrugslån. Her sætter vi dig også grundigt ind i alt det, der er værd at vide, når man skal optage et forbrugslån. Derudover kan du læse mere om, hvordan vi hos Gobanker kan hjælpe dig med at finde det bedste og billigste forbrugslån.Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning, og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter. Du udfylder en ansøgning, hvori du angiver dit ønskede lånebeløb og løbetid på lånet. Herefter sender vi din ansøgning videre til de forskellige banker, som herefter står for at udarbejde det bedst mulige tilbud til dig. Tilbuddene bliver herefter sendt direkte til din indbakke, så du i ro og mag kan se dem igennem derhjemme.

Når du ansøger hos Gobanker, får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne, så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for, hvor der er bedst og billigst for dig at låne.

Vi har med andre ord gjort det nemt for dig at finde frem den mest favorable låneløsning for dig. Vi blander os ikke i, hvad du skal bruge pengene til, og det står dig således frit for, om du vil optage et forbrugslån til finansiering af det bryllup, du altid har drømt om, en ny bil eller noget helt tredje. Da du ikke skal angive, hvad pengene skal bruges til, så kan du også vælge at dele dit lån op i mindre portioner og bruge det til finansiering af flere forskellige ting.

Ansøg nu


forbrugslån - Hvordan fungerer Gobanker

Hvad kræver det for at optage et forbrugslån?

Forud for at du optager et forbrugslån, vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig, som har til formål at klargøre, om du er i stand til at tilbagebetale de lånte penge. Ønsker du at optage et forbrugslån, så anbefaler vi hos Gobanker, at du lægger et holdbart budget for din økonomi. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, el, vand, varme, transport etc.)

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig, der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

Ønsker du at optage et forbrugslån hos Gobanker, så kræver det, at du opfylder følgende minimumskrav:

 • Minimumsalder på 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån.Er forbrugslån en billig lånetype?

Prisen på et forbrugslån afhænger af flere forskellige ting. Om et forbrugslån er billigt eller ej afgøres således af, hvilket beløb du ønsker at låne, hvor hurtigt du har mulighed for at tilbagebetale pengene, hvilken rente du kan få lånet til, samt hvad etableringsomkostningerne er på det konkrete lån. Der er mange låneudbydere derude, og det er derfor en fordel at afsøge markedet grundigt. Det billigste lån i dag er ikke nødvendigvis det billigste lån om en uge, og du kan derfor også med fordel sammenligne lån med jævne mellemrum. Vil du spare besværet med at kontakte de forskellige udbydere, så kan vi hos Gobanker hjælpe dig med at skabe et samlet overblik over en række forskellige bankers lånetilbud.


forbrugslån - Er forbrugslån en billig lånetype

Hvorfor optage et forbrugslån?

Et forbrugslån kan være med til at give dig luft i økonomien nu og her. Et forbrugslån kan således bruges til at finansiere lidt ekstra forkælelse i form af shopping, til optimering af boligen eller til en uventet udgift. Når du optager et forbrugslån, behøver du som regel ikke at redegøre for, at hvad pengene skal bruges til, og du kan derfor også fordele pengene ud over flere forskellige poster. Dine økonomiske behov kan sagtens variere meget, og her er et forbrugslån en smart måde, hvorpå du kan give din økonomi et lille boost. Det er dog også vigtigt at huske, at både de lånte penge og renter og omkostninger i forbindelse med lånet skal tilbagebetales igen. Et forbrugslån er derfor heller ikke noget, der bør optages med jævne mellemrum, men bør snarere ses som en lille vitaminindsprøjtning, hvis der er behov for det. Forbrugslån er de senere år steget i popularitet blandt danskerne, og det har gjort, at der er mange lånevirksomheder på markedet, som alle konkurrerer om låntagernes gunst. Der er derfor også god mulighed for at finde et billigt forbrugslån, hvis du tager dig tid til at sammenligne de forskellige lånetilbud.


forbrugslån - Hvorfor optage et forbrugslån

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Forbrugslån til finansiering af bolig

Et forbrugslån kan blandt andet bruges til at finansiere boligkøb eller forbedringer af boligen såsom energioptimering, renovering eller udbygning. Står du over for at skulle købe en bolig, så forventes det, at du selv kan lægge 5% af boligens pris som en udbetaling. 80% af boligens pris kan du vælge at finansiere med et realkreditlån, mens de resterende 15% skal kunne findes andetsteds. Her kan du med fordel overveje, om det er et forbrugslån, der skal dække disse 15% af boligens pris. Der er stor konkurrence på lånemarkedet, og de mange udbydere gør, at det ofte vil være muligt at finde et konkurrencedygtigt forbrugslån, hvor både rente og etableringsomkostninger er yderst attraktive. Du skal dog være opmærksom på, at mange udbydere af forbrugslån har en maksimal løbetid på 10 år, og at vi her hos Gobanker har en maksimal løbetid på 12 år. Du skal derfor være i stand til at tilbagebetale de lånte penge inden for denne periode.Forbrugslån til ferie

Har du ikke fået sparet penge nok op til drømmeferien, så kan et forbrugslån bruges til alligevel at gøre drømmerejsen til virkelighed. Du skal dog altid huske, at de lånte penge plus renter og gebyrer skal tilbagebetales, og du får derfor ikke bedre råd til at tage af sted på ferie, men udsætter blot betalingen af den til et senere tidspunkt. Men har du en fornuftig økonomi, så er der ikke noget i vejen for at optage et forbrugslån, som kan dække familiens ferie. Samtidig kan du se ferien som en lille investering i familiens velvære, idet I her har mulighed for at få ladet batterierne op, så I igen er klar til at møde hverdagen, med alt hvad den byder på af rengøring, indkøb, skole og arbejde. Inden du optager et forbrugslån til finansiering af ferien, kan du med fordel afsøge markedet grundigt, da der vil være stor forskel på den rente og de omkostningsgebyrer, der er forbundet med det enkelte lån.


forbrugslån - Forbrugslån til ferie

Forbrugslån til betaling af regninger

De fleste vil før eller siden støde på en uforudset regning. Måske bryder bilen pludselig sammen, eller også blev turen til tandlægen en mere omfattende omgang end først antaget. Hvis du ikke har taget højde for denne uventede post i din budgettering, eller hvis du bare ikke har økonomisk råderum til at betale regningen nu og her, så kan du optage et forbrugslån til betaling af regningen. Ved at få betalt regningen til tiden, så undgår du dyre rykkere, som en ubetalt regning vil resultere i. Det er dog også værd at tage højde for, at du skal betale renter af de lånte penge, og det vil derfor være forskelligt, om det er mest hensigtsmæssigt at undlade at betale regningen og dermed acceptere gebyret, eller om det bedre kan betale sig at betale regningen ved hjælp af et forbrugslån. Netop derfor er det vigtigt at have øje for renter og etableringsomkostninger på et lån, inden du optager det. Særligt hvis du skal låne penge i mindre end 30 dage, så er der gode muligheder for, at et forbrugslån kan betale sig. Mange forbrugslån er nemlig lavet på en måde, så der først tilløber renter på lånet efter en måned. Der vil ofte være et mindre oprettelsesgebyr på denne type lån, men du vil altså kunne få et forbrugslån, der er næsten gratis, hvis du bare er hurtig til at betale det tilbage. Har du en regning, som snart ryger til inkasso, så vil det ofte godt kunne betale sig at optage et forbrugslån til at tilbagebetale lånet med. Det er tilfældet, fordi inkassogebyrer er utroligt høje sammenlignet med renterne på forbrugslån.Forbrugslån til bryllup

Er du så heldig at skulle giftes med din eneste ene, og er I så småt gået i gang med at planlægge den store dag, så har I med stor sandsynlighed også opdaget, at der er mange udgifter forbundet med denne fest. Alt fra lokation hen over kjole til vielsesring, mad og oppyntning koster penge, og det løber hurtigt op. Et bryllup er en helt speciel dag, som gerne skal leve op til jeres forventninger og ikke mindst være en dag, I kan se tilbage på med stor glæde resten af livet. Skulle jeres opsparing ikke være tilstrækkelig til at gøre drømmebrylluppet til en realitet, så kan et forbrugslån bruges som et supplement, så I ikke behøver at gå på kompromis med jeres drømme for dagen. Hvis du ellers har en sund økonomi, så bør du ikke have det dårligt over at optage et forbrugslån til at betale for brylluppet med. Hvis du tager dig tid til at finde det bedste lån, så behøver det ikke være dyrt at optage et forbrugslån, og samtidig er der tale om en engangsudgift. Du står altså ikke i en situation, hvor du har et permanent overforbrug, som skal dækkes med forbrugslån hver eneste måned. I stedet giver et forbrugslån til et bryllup mulighed for at skabe den fest, du og din partner altid har drømt om, og når festen er vel overstået, så kan I betale pengene tilbage i ro og mag. Står du over for at skulle afholde en rund fødselsdag, en konfirmation eller en anden stor fest, så kan du ligeledes bruge forbrugslånet som en måde at dække små og store udgifter, der er forbundet med afholdelse af livets store fester. Når du optager et forbrugslån, så har du som oftest mulighed for selv at vælge, hvor lang en løbetid dit lån skal have. På den måde kan du sørge for, at du afdrager på lånet med et realistisk beløb hver måned, så din økonomi ikke bliver spændt for hårdt for. Det gælder også for de lån, du kan optage gennem Gobanker. Her kan du vælge lån, med en løbetid på et år og helt op til 12 år.


forbrugslån - Forbrugslån til bryllup

Forbrugslån til dækning af reparationer

Hvis bilen pludselig bryder sammen eller vaskemaskinen holder op med at virke, så har du med garanti brug for at få det fikset hurtigst muligt. Det er altid en god idé at tage højde for uventede udgifter såsom til reparationer, når du lægger dit budget, men har du ikke det økonomiske råderum til det nu og her, så kan du gøre brug af et forbrugslån til at dække udgiften til reparationen, så du hurtigt kan blive godt kørende eller få vasket familiens tøj igen. Der vil være renteudgifter forbundet med et forbrugslån, og det er derfor ikke gratis at låne pengene, men hvis det er en uundværlig ting, der er gået i stykker, så kan disse penge være givet godt ud.Hvordan finder jeg det bedste forbrugslån?

Har du først besluttet dig for at optage et forbrugslån til at dække finansieringen af det, du lige går og drømmer om, så vil du sikkert gerne bare have fat i pengene hurtigst muligt, så realiseringen af dine drømme kan sættes i gang. Men vil du have det bedste og billigste forbrugslån, så er det vigtigt, at du slår koldt vand i blodet. Det er nemlig altafgørende, at du afsøger markedet og sammenligner de forskellige tilbud, inden du optager dit lån. Konkurrencen i lånebranchen er virkelig blevet skærpet de senere år, og du kan derfor med fordel lade de forskellige udbydere konkurrere om dig frem for omvendt. Det kan du for eksempel gøre ved at udfylde en ansøgning her hos Gobanker og herved få tilsendt en række forskellige tilbud, som du i ro og mag kan vælge mellem. Renterne på de enkelte lån kan variere utroligt meget, og netop derfor er der mange penge at spare, hvis du giver dig tid til at undersøge de enkelte løsninger. Når du skal sammenligne de forskellige lån, så er det deres ÅOP, du skal tage udgangspunkt i. Du kan læse mere om ÅOP nederst på siden.


forbrugslån - Hvordan finder jeg det bedste forbrugslån

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Renter på forbrugslån

Renter er det beløb, du betaler låneudbyderen for at låne penge af dem. Renten vil være en procentdel af lånebeløbet, men denne procentdel kan veksle utroligt meget fra lån til lån. Renten på hvert enkelt lån bliver fastsat efter flere forskellige faktorer. Blandt andet vil långiveren fastsætte renten ud fra en vurdering af, hvor gode muligheder der er for, at du tilbagebetaler pengene. En fornuftig økonomi og en høj indkomst vil derfor ofte resultere i en mere favorabel rente. Hvis du ejer et aktiv såsom en bolig eller en bil, så vil det også kunne have en positiv indvirkning på din rentesats. Vil du selv påvirke din rentesats i en positiv retning, så kan du vælge at låne pengene med en medansøger. Med en meddebitor, som en medansøger også kaldes, får banken en ekstra garanti for, at de lånte penge vil blive tilbagebetalt, da medansøgeren hæfter for lånet, hvis du ikke er i stand til at afdrage på lånet. Hos Gobanker har du altid mulighed for at ansøge om lån med en medansøger, men det er ikke noget krav.

Vælger du at låne penge gennem Gobanker, så kan du få en rente på helt ned til 3,49%. Du skal blot udfylde en enkelt ansøgning, og så sørger vi for at indhente en række tilbud til dig. Du kan låne op til 500.00 til det, du lige står og mangler.Afdrag på forbrugslån

Afdrag dækker over det, du betaler af på det lånte beløb. For hver gang du afdrager på lånet, nedbringer du således restgælden. Det, du afdrager på lånet, udgør sammen med betaling af renter og gebyrer en termin. Antallet af rater, og dermed også terminer, afhænger af den løbetid, du har valgt, at lånet skal have. Du kan læse meget mere om løbetid i afsnittet nedenfor. Når du optager et lån, vil du typisk skulle afdrage på det d. 1. i hver måned. Det vil dog også være muligt at optage et lån, hvor du afdrager en gang i kvartalet eller en gang om året.

Uanset om du låner et stort eller lille beløb, så vil din låneaftale skulle indeholde en afdragsordning. Hvor meget du skal afdrage på lånet om måneden, afgøres af en fælles vurdering fra dig selv og din långiver af, hvor meget du vil være i stand til at afdrage på lånet, og dette bør afgøres med udgangspunkt i din økonomiske situation. Har du en lav indkomst, så vil det være en fordel for dig at afdrage på lånet i længere tid, mens en højere indkomst gør det muligt at afdrage et større beløb hver måned og dermed at få afsluttet lånet hurtigere.

Du vil muligvis støde på et afdragsfrit lån. Denne type lån indbefatter, at du i en periode af lånets løbetid ikke skal afdrage på lånet. I de afdragsfri perioder skal du dog stadig betale renter og gebyrer på lånet. De afdragsfrie perioder kan du drage stor fordel af, hvis du i perioder ikke har den samme økonomiske kapacitet til at betale af på lånet. Vælger du at gøre brug af de afdragsfrie perioder, så er det dog værd at være opmærksom på, at din månedlige ydelse herefter vil stige, da du herefter har kortere tid til at tilbagebetale lånet og derfor skal betale flere penge af pr. måned.


forbrugslån - Afdrag på forbrugslån

Værd at vide om løbetid

Løbetid er den periode, du har til at tilbagebetale dit lån. Låner du penge via Gobanker, så vil du kunne vælge en løbetid på mellem 1 og 12 år. Hvis du ønsker at optage et forbrugslån med en lav månedlig ydelse, så skal du således vælge et lån med en lang løbetid. På den måde vil du sprede udgifterne til lånet ud over en længere periode, og dermed vil det beløb, du skal lægge hver måned være lavere. Vælger du en lang løbetid, vil det dog også tage længere tid, før du er ude af din gæld. Vil du af med dit lån så hurtigt som muligt, så skal du vælge en kort løbetid, hvor din månedlige ydelse således også vil stige.

En så kort løbetid som muligt vil være at foretrække, da du således vil betale færrest renter og gebyrer. Samtidig er det dog også vigtigt at være opmærksom på, at din økonomi skal kunne holde til, at du afdrager på lånet. Du bør derfor ikke vælge en højere månedlig ydelse, end hvad dit rådighedsbeløb kan klare. Det handler med andre ord om at finde den gyldne middelvej, der gør, at du har en så kort løbetid på lånet som muligt, men hvor det stadig er muligt for dig at afdrage på lånet hver eneste måned. Løbetiden på et lån vil typisk også variere meget alt efter, hvad du låner penge til. Det er således ikke atypisk at betale af på et boliglån i op mod 30 år, mens hvis du eksempelvis skal låne penge til en bil, så bør du ikke vælge en løbetid, der er længere end den tid, du regner med at bruge bilen, da det ikke er ønskværdigt at skulle betale af på et billån til en bil, du ikke længere bruger. Hvad pengene skal bruges til, kan således også have indflydelse på det enkelte låns løbetid.Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning, du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke, der skal gøre det nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.


forbrugslån - Hvad er ÅOP

Registrering i RKI

En af de få ting, der kan stå i vejen for, at du kan optage et forbrugslån, er en registrering i RKI. RKI er ikke nødvendigvis noget, du bør frygte. Du kan i stedet se det som en sikkerhed for, at du ikke optager ny gæld, når du i forvejen har lån eller regninger, som du ikke er i stand til at betale. Ønsker du at låne penge, så kræver det dog de fleste steder, at du ikke er registreret i RKI.

Vil du ud af RKI, så er der flere måder at gøre det på. Du kan for eksempel vælge at væbne dig med tålmodighed og vente fem år. En RKI-registrering gælder nemlig maksimalt fem år, hvorefter du kan blive slettet. Benytter du dig af denne metode, skal du dog være opmærksom på, at din gæld ikke forsvinder af den grund. Har du optaget flere lån ved samme kreditor, så kan de godt registrere dig flere gange, og hvis du skylder penge andre steder, så kan disse kreditorer også få dig registreret. Du kan derfor godt være registreret i RKI i mere end fem år, men ikke for den samme gældspost. En anden måde at komme ud af RKI på er ved at betale af på din gæld. Har du mistet overblikket over dine forskellige gældsposter, så kan du vælge at tage fat i dine kreditorer og fortælle dem om din situation. I nogle tilfælde vil de kunne tilbyde dig henstand med betalingerne, så du i en periode ikke skal betale af på dine lån.Brug Gobanker til at finde det bedste lån

Det kan være svært at finde vej gennem junglen af forskellige lån og udbydere, men med Gobanker kan du nemt skabe dig et overblik over dine muligheder. Bruger du blot få minutter på at udfylde en ansøgning, hvor du angiver dine ønsker til lånets beløb og løbetid, så tager vi os af arbejdet med at indhente lånetilbud fra en række forskellige banker såsom Basisbank, Express Bank og Resurs Bank. Du vil få de forskellige tilbud sendt direkte til din indbakke, og ofte vil du få dem allerede få minutter efter du har indsendt din låneansøgning. Herefter kan du i ro og mag gå de forskellige tilbud igennem og udvælge det bedste af dem. Det er helt gratis at benytte sig af vores tjeneste, og gør du det, så kan det spare dig for både tid og penge. Hos os er du som kunde i fokus, og vi står derfor også altid klar til at besvare dine spørgsmål. Samtidig overholder vi altid den nyeste datalovgivning og sender og modtager alle oplysninger krypteret, så du trygt kan benytte vores tjeneste med tanken om, at dine data er i sikre hænder hos os.Forbrugslån til uforudsete udgifter

Et forbrugslån udgør en lille vitaminindsprøjtning til økonomien, og det kan således også bruges til at dække uforudsete udgifter såsom en tandlægeregning, reparation af bilen eller noget helt tredje. Det er blot vigtigt at huske, at pengene skal tilbagebetales på et tidspunkt, og det at dække uforudsete udgifter med et forbrugslån bør derfor ikke blive en fast løsning. Selv om et forbrugslån udgør en midlertidig løsning på problemet, så kan du med fordel sætte lidt ekstra tid af til at finde det bedste og billigste på markedet. Og det hjælper vi dig gerne med her hos Gobanker.

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her