Loading...

Billig lån - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gns. 11.723,- kr. årligt med et billig lån.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste billig lån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om billig lån & Gobanker

Læs mere om billig lån herBillig lån

Har du besluttet dig for at optage et lån, så findes der et væld af forskellige låntyper, som du har mulighed for at vælge mellem. Om du skal vælge et realkreditlån, et forbrugslån eller en helt tredje type lån afhænger i høj grad af, hvad de lånte penge skal bruges til. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige låntyper, ligesom du kan blive klogere på, hvad du kan gøre for at få et billigt lån. Det koster penge at låne penge, og det at optage et lån vil derfor aldrig være gratis. Men i kraft af at der findes mange forskellige låneudbydere, findes der også lån med mange forskellige lånevilkår og med vidt forskellige renter og gebyrer, og det billigste lån og det dyreste lån vil derfor variere utroligt meget i pris. Hos Gobanker hjælper vi hver eneste dag vores kunder med at finde frem til det billigste lån, og vi hjælper også hellere end gerne dig. Læs med nedenfor og find ud af, hvordan en enkelt ansøgning kan spare dig for mange penge.


Billig lån - Billig lån

Billigt billån

Når du skal optage et billån, så kan det gøres med eller uden udbetaling. En udbetaling betyder, at du selv betaler en del af købsprisen - Som oftest 20%. Du vil derfor kun skulle låne 80% af købsprisen af udbyderen til finansiering af dit bilkøb. Når du selv er i stand til at betale en del af købsprisen, så betyder det, at låneudbyderen løber en mindre risiko ved at låne dig pengene, og det vil som oftest afspejle sig i en lavere rente og dermed et billigere lån. At optage et lån med udbetaling kræver selvsagt, at du har en opsparing, der kan dække de 20% af bilkøbet. Er dette ikke tilfældet, så kan du i stedet vælge et billån uden udbetaling. En anden måde at få et billigt billån på er ved at stille bilen som sikkerhed. Når du benytter denne fremgangsmåde, så tager banken eller finansieringsselskabet bilen i pant i forbindelse med lånet. Opfylder du ikke låneaftalen, så kan långiveren tage bilen tilbage, sælge den og bruge pengene fra salget som betaling for lånet. Når du stiller bilen som sikkerhed for lånet, så vil det også blive honoreret med en lavere rente, og du har derfor god mulighed for at få et billigt lån ved at benytte denne fremgangsmåde.Billig lån til boligkøb og boligforbedring

Hvis du skal ud og investere i en helt ny bolig, så skal du med stor sandsynlighed bruge et lån for at kunne finansiere købet, og i den forbindelse er du selvfølgelig interesseret i at finde et så billigt lån som muligt. Når du låner penge til køb af hus, så forventes det, at du selv kan lægge 5% af købsprisen. Størrelsen på din opsparing er derfor afgørende for, hvor meget du kan låne. Hos Gobanker kan vi hjælpe dig med at finde et billigt lån på op til 500.000 kroner. Du kan derfor vælge at optage et realkreditlån, der kan dække 80% af husets pris, mens du selv betaler 5% og bruger et lån fra Gobanker til at finansiere de sidste 15%. Ved at udfylde en ansøgning hos os kan du få tilsendt lånetilbud fra en række forskellige banker, og så kan du i ro og mag sammenligne de forskellige låns vilkår og omkostninger og herigennem vælge det bedste og billigste lån for dig. Ønsker du at låne penge til boligforbedring, så fungerer det på præcis samme måde. Vælger du for eksempel at energioptimere, så kan det ende med at være en værdifuld investering, som kan give mærkbare besparelser på varmeregningen. Selvom det koster penge at låne penge, så kan det lån altså sagtens vise sig at være en værdifuld investering på den lange bane.


Billig lån - Billig lån til boligkøb og boligforbedring

Billigt forbrugslån

Et forbrugslån kan bruges til at finansiere alle slags forbrug, og de lånte penge kan således både bruges til købet af en ny vaskemaskine, en ferie eller noget helt tredje. Når du optager et forbrugslån, så får du fuld råderet over beløbet, og du skal ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til for at blive godkendt til lånet. Du slipper samtidig for at skulle møde op i banken. I stedet kan du søge om et forbrugslån hjemme fra din egen stue. Et forbrugslån egner sig godt til at dække akutte behov, da det er nemt at optage, og du vil som oftest have pengene på din konto inden for få dage. Hvor billigt et forbrugslån du kan få, afhænger i høj grad af din kreditværdighed. Mange långivere vil foretage en såkaldt kreditvurdering af dig, når du søger om at optage et lån hos dem, og ud fra denne vil de kunne fastsætte en rente for dit lån. Med et forbrugslån skal der ikke stilles nogen sikkerhed for lånet, og det er derfor muligt for de fleste at optage denne type lån. Det bedste, du kan gøre, når du skal finde et billigt forbrugslån, er at afsøge markedet grundigt. Vil du slippe for besværet med at kontakte forskellige låneudbydere, så kan du med fordel gøre brug af Gobankers service, hvor du har mulighed for at få tilsendt lånetilbud fra flere forskellige banker.


Billig lån - Billigt forbrugslån

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Få et billigt lån med en medansøger

Det er i dag meget populært at gøre brug af en medansøger, når der skal optages et lån. Skal der for eksempel optages et billån eller boliglån, så vælger mange at gøre brug af en medansøger i form af en ægtefælle eller kæreste, og der er da også flere fordele ved at have en medansøger på sit lån. Det er nemmere at blive godkendt til et lån med en medansøger, da din og din medansøgers økonomi bliver lagt sammen i kreditvurderingen. På den måde bliver den månedlige indtægt højere, end hvis du ansøger om lånet alene. Det vil derfor også være muligt at låne et større beløb, hvis I er to, der går sammen om at optage lånet.

Der er ikke nogen begrænsninger for, hvem der kan være medansøger på et lån, men du kan med fordel vælge en ven eller et familiemedlem, som du kender godt, og som du stoler på. Penge kan nemt skabe splid mellem mennesker, og det er derfor også en god idé at indgå en klar aftale om, hvordan gælden skal afvikles, inden I optager lånet. Mange vælger at have en kæreste eller ægtefælle som medansøger, da de ofte er forbundet til denne person i forvejen via fællesøkonomi. Et familiemedlem eller en nær ven kan dog også fint udgøre en medansøger. Når du skal vælge en medansøger til dit lån, så er det først og fremmest vigtigt at huske på, at en medansøger kun er en fordel for dit lån, hvis han eller hun har en god økonomi, som kan resultere i en forbedret kreditvurdering.

Både når det kommer til samlelån og forbrugslån kan du ved at låne med en medansøger forbedre dine muligheder for at få et billigt lån. Når I er to om lånet, så har udbyderen af lånet en større sikkerhed for at få sine penge igen, og de vil derfor kunne tilbyde en lavere rente, som gør lånet billigere for dig. En nem vej til et billigt lån er således at optage lånet med en medansøger.


Billig lån - Få et billigt lån med en medansøger

Billigt lån med samlelån

Har du flere lån, som du afdrager på, så kan du vælge at samle dem med et samlelån. Det kan måske virke mærkeligt at optage et lån for at betale dine andre lån af, men faktisk kan et samlelån spare dig for penge hver eneste måned. Ved at optage et samlelån skal du kun betale til en enkelt udbyder, og du slipper derfor for at bruge tid på at bevare overblikket over flere forskellige kreditorer og betale til dem alle. Ved at optage et samlelån slipper du for at betale renter til flere forskellige lån, og denne besparelse kan være med til at give dig et større rådighedsbeløb. Et samlelån kan også give dig et større overskud i hverdagen, da du kun skal holde styr på en kreditor frem for flere forskellige.

Når du skal optage et samlelån, så er det en god idé kun at låne de penge, der skal dække dine andre lån. På den måde undgår du at låne over evne, hvilket kan gøre det sværere for dig at betale lånet tilbage. Også når det gælder samlelån, er der konkurrence om kunderne, og det kan du drage stor fordel af. Hos Gobanker kan vi hjælpe dig med at skabe et overblik over de forskellige udbydere og finde frem til det billigste samlelån. Du skal blot udfylde ansøgningen, som du finder øverst på siden, og så sender vi en række tilbud på samlelån, som du kan vælge mellem. Ønsker du at optage et samlelån, så gælder der de samme krav for dig, som hvis du ønsker at optage et forbrugslån. Ønsker du at optage et billigt samlelån hos de banker, som Gobanker samarbejder med, så kræver det, at du ikke er registreret i RKI, at du er 21 år eller ældre og at du har en fast indkomst på minimum 180.000 om året. Forud for, at du optager et samlelån hos os, vil vi ligeledes foretage en kreditvurdering af dig, som er med til at sikre dig den lavest mulige rente på dit lån i forhold til din økonomi. Vil du have mere overskuelige og ikke mindst billigere låneforhold, så kan et samlelån være et godt valg for dig.Billigt lån – kviklån eller banklån?

Søger du efter et billigt lån på nettet, så vil der ikke gå længe, før du bliver mødt af en masse tilbud om kviklån. Som navnet også antyder, så er et kviklån en hurtig måde at låne penge på. Et kviklån optages online efter en meget kort ansøgningsproces, og pengene vil som oftest gå ind på kontoen efter få dage eller endda timer. Lånebeløbet på et kviklån vil typisk være under 10.000 kroner, og derfor vil løbetiden også være tilsvarende kort – et kviklån skal derfor tit betales tilbage på tre måneder eller under. Mange vælger et kviklån, fordi det er nemt at optage, og så virker det samtidig som et billigt lån på grund af den korte løbetid. Renterne kan dog være skyhøje på et kviklån, og til tider lokker finansieringsselskaberne med, at kviklånene er afdragsfrie de første 30 dage. Bliver der ikke betalt til tiden efter de 30 dage, vil der løbe dyre gebyrer på lånet, der derfor ikke er det billige lån, man først antog det for at være. Flere kommer desuden ind i en skidt spiral, hvor der optages nye lån for at kunne tilbagebetale de gamle, og denne metode ender med dyr klatgæld, som kan være svær at komme ud af, og som i værste fald kan resultere i en registrering i RKI.

Hos Gobanker samarbejder vi udelukkende med etablerede banker, og den mindst mulige løbetid på lånene er 12 måneder. Dette er med til at minimere risikoen for, at du optager et lån, som du ikke kan betale tilbage. Forud for at du optager et lån via Gobanker, vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig, hvilket også fungerer som en sikkerhed for, at du er i stand til at betale de lånte penge tilbage. Når du er på udkig efter et billigt lån, så vil vi hos Gobanker til hver en tid anbefale dig at optage lånet hos en bank. Selvom lånet bliver optaget hos en bank, så betyder det ikke nødvendigvis, at du skal møde personligt op i banken for at få lov til at låne pengene. Låner du penge gennem Gobanker, så kan du gøre det i ro og mag hjemme fra sofaen, og pengene vil være på din konto inden for få hverdage, når du har skrevet under på lånet. Hos os er du sikret fuld gennemsigtighed, ligesom du typisk vil kunne få tilbudt en lavere rente, end det er muligt at få med et kviklån.


Billig lån - Billigt lån – kviklån eller banklån

Hvad kan jeg gøre for at få et billigt lån?

Når det kommer til prisen på et lån, så er det i høj grad økonomien hos låntageren, der spiller en rolle. Ønsker du at optage et lån, så vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig. I kreditvurderingen vil der blandt andet blive set på din indkomst og dine udgifter. Din alder, dit uddannelsesniveau og dit job kan også spille en rolle i vurderingen af din kreditværdighed. Er du for eksempel freelancer, eller har du sæsonarbejde, så kan det have en negativ indvirkning på kreditvurderingen af dig, da udbyderen af lånet ikke har samme sikkerhed for at få sine penge igen grundet din svingende indkomst. Har du en gennemgående sund økonomi, og har du ikke ubetalt gæld til flere forskellige kreditorer, så er der gode muligheder for at få et billigt lån, da udbyderen med stor sandsynlighed vil kunne tilbyde dig en lav rente på dit lån.

Når du går på opdagelse efter et billigt lån, så er det godt at kende til disse to typer lån: det sikrede og det usikrede lån. Ønsker du at optage et sikret lån, så kræver det, at du stiller et aktiv som sikkerhed. Det kan for eksempel være din bolig eller din bil. Med dette aktiv giver du låneudbyderen en sikkerhed for, at du er i stand til at betale de lånte penge tilbage. Skulle du ikke være i stand til at betale af på lånet, så kan din kreditor kræve, at du sælger aktivet og bruger pengene til at tilbagebetale pengene. Ved at stille en sikkerhed for lånet har du mulighed for at få en lavere rente og dermed et billigere lån. Når du er på udkig efter et billigt lån, er det derfor en god idé at se nærmere på, om du har mulighed for at optage et lån med sikkerhed.

Har du ikke noget at stille som sikkerhed, eller ønsker du ikke at gøre dette, så er det et usikret lån, du skal vælge. Du vil ikke have mulighed for at få en lige så favorabel rente på et lån uden sikkerhed som med et lån med sikkerhed, men der findes mange udbydere af lån uden sikkerhed, og du kan derfor med fordel se nærmere på forskellige tilbud inden for denne type lån og udvælge det billigste af dem. Ønsker du at optage et lån uden sikkerhed, så kan vi hos Gobanker hjælpe dig med at indhente tilbud fra en række forskellige banker. Det er helt gratis at benytte sig af vores service, og det er helt op til dig, om du vil benytte dig af et af tilbuddene eller ej.


Billig lån - Hvad kan jeg gøre for at få et billigt lån

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning, og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne, så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for, hvor der er bedst og billigst for dig at låne.

Ansøg nu


Billig lån - Hvordan fungerer Gobanker

Ansvarlig långivning

Gobanker anbefaler, at du lægger et holdbart budget for din økonomi, før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, el, vand, varme, transport etc.)

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig, der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

Du skal opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån.Hvad er ÅOP?

Der er flere forskellige omkostninger forbundet med et lån, de kan blandt andet være følgende:

 • Stiftelsesprovision
 • Ekspeditionsgebyr
 • Tinglysningsafgift
 • Dokumentgebyr

Omkostningerne i forbindelse med et lån vil variere fra udbyder til udbyder, og netop derfor er det vigtigt at gøre brug af ÅOP, når du sammenligner forskellige lån.

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP giver dig et indtryk af de samlede omkostninger som en procentdel af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i, om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke, der skal gøre det nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet. Det er vigtigt at huske, at du kun kan sammenligne ÅOP på lån, hvis de har det samme lånebeløb og den samme løbetid. Vælger du at ansøge om lån gennem Gobanker, så vil du udelukkende få tilbudt lån med dit valgte lånebeløb og løbetid, og vi gør det dermed nemt for dig at sætte lånene op over for hinanden og finde det billigste lån.


Billig lån - Hvad er ÅOP

Sådan finder du et billigt lån ved hjælp af 7 trin

Med de mange forskellige låneudbydere derude er det nemt at miste overblikket. Men følger du de nedenstående trin, så har du taget nogle vigtige skridt mod et godt og billigt lån.

 1. Tænk over, hvad pengene skal bruges til
 2. Når det kommer til at låne penge, så er det kun dig selv, der kan beslutte, om du ønsker at betale af på et lån de næste tre år for en rejse, der er overstået på 14 dage. Når du skal låne penge, bør du overordnet set overveje grundigt, hvad pengene skal bruges til, og hvor meget du er villig til at betale for at bringe din drøm om en ny bil, et nyt køkken eller noget helt tredje til live. Selvom der er tale om et billigt lån, så er det en stor beslutning at optage et lån, og du bør derfor tænke dig grundigt om, inden du underskriver låneaftalen.

 3. Se din økonomi efter i sømmene
 4. Når du har fået styr på formålet med dit lån, så er det tid til at se nærmere på din økonomi. Den bedste måde at skabe et overblik over din økonomi på er ved at samle dine indtægter og dine udgifter i hver sin kolonne. Du kan enten bruge et Excel-ark til det, eller du kan gøre det på gammeldags maner med papir og kuglepen, hvis du foretrækker det. Når du har samlet alle indtægter og udgifter, så finder du frem til dit rådighedsbeløb ved at trække udgifterne fra indtægterne. Dit rådighedsbeløb kan fungere som en indikator for, hvor mange penge du er i stand til at betale af på lånet hver måned. Her er det vigtigt, at du ikke sætter dig for stramt, så der er plads til uforudsete udgifter, hvis du for eksempel skulle få en stor tandlægeregning, eller hvis vaskemaskinen pludselig skulle trænge til en udskiftning.

  I forbindelse med at du giver din økonomi et eftertjek, kan du også tænke over, om der er udgifter du bruger unødige penge på hver måned. Måske kan du finde et billigere mobilabonnement, og måske er der streamingtjenester, du slet ikke bruger? Det er alt sammen månedlige udgifter, som kan blive til mange penge på årlig basis, og får du sorteret godt ud i unødige udgifter, så kan det være med til at give dig et øget rådighedsbeløb, som virkelig kan mærkes.

 5. Find det rette lånebeløb
 6. Det er både nemmere og billigere at låne det rette beløb i første omgang, da det vil betyde ekstra oprettelsesgebyrer og renter, hvis du skal optage et lån mere for at dække dit behov. Men da et alt for højt beløb vil betyde en unødig lang løbetid på lånet, så er det en god idé at tænke grundigt over, hvor mange penge du har behov for at låne.

  Skal du låne penge til en fjernsyn eller en vaskemaskine, så kender du allerede til prisen, og det er derfor nemt at finde frem til dit lånebeløb. Skal du i stedet låne penge til en ferie, så kan det være lidt sværere at finde frem til det konkrete beløb. Her skal der blandt andet medregnes prisen på flybilletterne, hotelværelser, oplevelser og forplejning på rejsen samt udgifter til for eksempel pas og vaccinationer. Her kan du drage fordel af at lægge et budget for turen og herigennem finde frem til, hvad du har brug for at låne for at få den ferie, du drømmer om. Ved at lægge et budget kan du nemmere ramme det rette lånebeløb, så du hverken låner for lidt eller for meget.

 7. Afsøg dine muligheder
 8. Der findes mange forskellige udbydere af lån, og du kan derfor drage stor nytte af at afsøge markedet grundigt, inden du optager et lån. Lånenes vilkår kan nemlig variere meget. Her kan du drage nytte af Gobankers gratis sammenligningstjeneste, som hurtigt giver dig et samlet overblik over lånetilbud fra en række forskellige banker. Herefter er det blot op til dig at vælge det rette beløb for dig. Når du skal sammenligne de forskellige lån, så er det ÅOP, du skal have øje for. ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, og den er et udtryk for, hvad lånet koster at have på årlig basis udtrykt som en procentdel af det samlede lånebeløb.

  Du kan også spørge venner og familie om, hvad de har gjort, da de skulle låne penge. Måske har de gode erfaringer med en specifik bank, eller måske har de gjort brug af en specifik fremgangsmåde, da de skulle finde deres lån.

 9. Vælg den rette løbetid
 10. Når du har fundet ud af, hvor meget du ønsker at låne, og hvor du vil låne pengene henne, så er det tid til at beslutte, hvor lang en løbetid dit lån skal have. Det kan måske virke fristende at vælge en lang løbetid, så du dermed får en lavere månedlig ydelse. Men dit billige lån ender med at blive en dyr løsning, hvis du vælger denne fremgangsmåde, da du så skal betale renter og omkostninger i længere tid. En så kort løbetid som muligt vil give det billigste lån, men det beløb, du afdrager på lånet, skal passe til din økonomi. Vælger du en for kort løbetid, så kan det være svært at holde sig inden for din budgetramme, da en for stor del af dit rådighedsbeløb går til at betale af på lånet. Når du vælger løbetid på dit lån, så skal du tage højde for, at der kan forekomme uforudsete udgifter, og at der skal være plads til disse i dit budget. Når du skal vælge den rette løbetid på dit lån, så er det vigtigt, at du har et godt overblik over, hvad der går ind på din konto hver måned, og hvilke regninger der skal betales. Er du i tvivl om, hvad løbetiden på dit lån skal være, så husk på, at det vil være nemmere for dig at tage fat i din låneudbyder efterfølgende og bede om at afdrage et større beløb pr. måned end at skulle bede om at afdrage mindre på lånet. Sidstnævnte kan give låneudbyderen et indtryk af, at du er i økonomiske vanskeligheder.

 11. Læs vilkårene grundigt igennem, inden du takker ja
 12. Når du har fundet et billigt lån, som du ønsker at optage, så er det vigtigt, at du læser vilkårene grundigt igennem, inden du skriver under på låneaftalen. Hos mange låneudbydere kan du nemt og hurtigt skrive under på låneaftalen ved hjælp af dit Nem-ID, men inden du når så langt, er det en god idé at læse lånebetingelserne grundigt igennem. Når du læser lånets vilkår igennem, så kan du blandt andet se nærmere på, hvor fleksible tilbagebetalingsmulighederne er. Nogle banker opkræver et ekstra gebyr, hvis du ønsker at indfri lånet før tid. Når du læser vilkårene igennem, bør du også have øje for, hvilke muligheder udbyderen af lånet har for at ændre vilkårene for dit lån. Når du har læst vilkårene grundigt igennem og er tilfreds med dem, så er du klar til at takke ja til dit nye, billige lån.

 13. Overhold forpligtelserne på dit lån
 14. Hvis du har taget de ovenstående punkter med i dine overvejelser, så burde du ikke have nogen problemer med at betale af på dit lån. Skulle der alligevel opstå problemer med din økonomi, så bør du gøre alt, hvad du kan for at betale af på lånet hver måned, og så må du overveje, om der er andre steder i dit budget, hvor du kan stramme livremmen ind. Betaler du ikke af på dit lån til tiden, så kan det resultere i dyre rykkere, og det, der ved første øjekast virkede som et billigt lån, kan pludselig blive en dyr affære. Hvis du slet ikke er i stand til at betale af på dit lån, så kan du henvende dig til din låneudbyder. Denne vil som oftest være åben for en alternativ afdragsordning, da de selvfølgelig også ønsker at få deres penge tilbagebetalt.Find et billigt lån med hjælp fra Gobanker

Når du skal finde et billigt lån, så er det afgørende, at du indhenter tilbud fra flere forskellige udbydere, så du dermed kan sætte dem op imod hinanden og herved finde den billigste løsning. Hos Gobanker kan vi hjælpe dig med at skabe et overblik over forskellige udbyderes lånetilbud og dermed gøre det nemmere for dig at finde frem til det billigste lån. Det tager kun få minutter at udfylde ansøgningen om et lån, og her angiver du det ønskede lånebeløb og løbetid på dit lån. Herefter vil du efter få minutter modtage tilbud fra en række forskellige banker. Når du udfylder ansøgningen, skal blot have dit Nem-ID ved hånden, så du afslutningsvist kan verificere, at det er dig, der har lavet låneansøgningen. Når du har valgt det bedste og billigste lån, så skal du sætte en digital underskrift på låneaftalen, og så vil lånebeløbet gå ind på din konto inden for 1-2 hverdage. Skulle du få brug for hjælp til ansøgningsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os. Vi besvarer hellere end gerne de spørgsmål, du måtte have.


Billig lån - Find et billigt lån med hjælp fra Gobanker

Gør dine lån billigere med et ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans, og hos Letfinans har du mulighed for at benytte ØkonomiTjekket til at få gennemgået dine lån og forsikringer. ved hjælp af NemID giver du adgang til informationer om dine lån og forsikringer, og ud fra dem har vi mulighed for at beregne, hvor meget du kan spare på både boliglån, andelsboliglån, almindelige banklån og forsikringer. Letfinans, og dermed også Gobanker, samarbejder med anerkendte banker og forsikringsselskaber, som vi har mulighed for at indhente tilbud fra, og som du kan vælge at benytte dig af. ØkonomiTjekket hjælper dig med andre ord med at danne dig et overblik over, hvor i din privatøkonomi du har mulighed for at spare penge, og du får tilbuddene på nye lån og forsikringer sendt direkte til din indbakke.

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her