Loading...

Billån - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gns. 11.723,- kr. årligt på deres billån.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste billån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om billån & Gobanker

Læs mere om billån herHvorfor optage et billån?

Måske har du brug for en bil for at komme til og fra arbejde, men har ikke det økonomiske råderum til at finansiere hele købet. I så fald kan et billån være vejen frem. Et billån kan både optages med sikkerhed i den bil, du ønsker at købe, og du kan optage lånet uden sikkerhedsstillelse. Ønsker du at optage et billån gennem Gobanker, så skal du ikke stille bilen som sikkerhed, og du behøver heller ikke at angive, hvilken bil du ønsker at købe. Når du ønsker at optage et billån, så anbefaler vi hos Gobanker, at du afsøger markedet grundigt, da renten på billån vil variere meget fra udbyder til udbyder. Hos Gobanker sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde det bedste billån. Det tager kun to minutter at udfylde en ansøgning hos os, og så står vi for at indhente tilbud fra en række forskellige banker, som bliver sendt direkte til dig. Inden du optager et billån, kan du med fordel læse de følgende afsnit, hvor vi klæder dig godt på til at finde det bedste og billigste billån.


billån - Hvorfor optage et billån

Hvad koster et billån?

Prisen på et billån vil afhænge af, hvor mange penge du ønsker at låne samt af lånets løbetid. Jo hurtigere du betaler pengene tilbage, jo færre renter skal du betale af lånet, og en kort løbetid vil derfor betyde et billigere lån. Når du fastsætter løbetiden på dit billån, er det dog vigtigt at tage højde for, at din økonomi også skal kunne hænge sammen, når du skal til at afdrage på dit lån. Er der ikke plads til uforudsete udgifter i dit budget, så kan du med fordel vælge en længere løbetid, så du derved får en lavere månedlig ydelse.

Hos visse låneudbydere har du mulighed for at lægge en udbetaling. Ved at lægge en udbetaling betaler du en del af købsprisen selv, og låneudbyderen kan derfor nøjes med at låne dig et mindre beløb, ligesom du ved at lægge en udbetaling giver udtryk for, at du har styr på din økonomi og er i stand til at spare op. En udbetaling vil derfor give dig en lavere rente på dit billån. Vælger du at optage et billån gennem en bilforhandler, så vil renten på lånet også blive afgjort af bilens mærke og alder. Renten på et billån til købet af en fabriksny bil vil således ofte være lavere end på et billån til en ældre bil.

Din kreditværdighed er endnu et parameter, der kan påvirke prisen på dit lån. Har du en sund økonomi, så er udbyderne mere interesserede i at låne dig penge, og de vil som oftest give dig en bedre rente. Har du derimod lån flere forskellige steder og har du tidligere haft svært ved at afdrage på dem, så vil det ofte være ensbetydende med en højere rente og dermed et dyrere lån.

Derudover vil prisen på et billån variere meget fra udbyder til udbyder, og prisforskellen på det billigste og det dyreste billån vil således være stor. Om du vælger at optage dit billån hos en bilforhandler, en bank eller som et online kviklån, vil derfor også have indflydelse på prisen. Uanset hvor du ønsker at låne pengene, så kan du drage stor fordel af at indhente tilbud fra flere forskellige udbydere, så du derved har mulighed for at stille dem op over for hinanden og finde det billigste af dem.


billån - Hvad koster et billån

Grønt billån

Gennem de seneste år er der kommet mere og mere fokus på at leve klimavenligt, og det har også sat sit helt eget præg på lånebranchen. Hos nogle banker er det således muligt at optage et såkaldt grønt billån, hvis du ønsker at låne penge til en elbil. Med et grønt billån kan du typisk få en lavere rente sammenlignet med et almindeligt billån, og der er derfor penge at spare ved at optage dette lån. Vil du gøre en ekstra indsats for at skåne miljøet ved at køre i en elbil, så kan du med fordel overveje at optage et grønt billån til at finansiere købet af den. Ønsker du at optage et grønt billån, så er det vigtigt at være opmærksom på, at de forskellige udbydere kan have forskellige krav til dig såsom din alder og din kreditværdighed. Herudover kan der også være krav om, at du stiller bilen som sikkerhed for lånet, ligesom der kan være en maksimal løbetid på lånet.


billån - Grønt billån

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Billån med fast eller variabel rente

Når du skal optage et lån, og herunder også et billån, så betaler du udbyderen for at låne dig pengene. Det er det, der kaldes renter. Renten på et lån kan være enten fast og variabel. Når renten på et lån er fast, så bliver den fastsat fra start, og den ændrer sig ikke i hele lånets løbetid. Du kender derfor også billånets pris, da renten er den samme fra start til slut. I modsætning til den faste rente finder du den variable rente, som kan bevæge sig både op og ned i løbet af lånets løbetid, og det vil derfor også variere, hvor meget du skal betale i renter. Du kan derfor komme ud for, at du skal betale mindre end først antaget, hvis renten falder, men du kan også risikere at skulle betale mere, hvis renten stiger. Hvis du bedst kan lide at kende lånets omkostninger, så vil en fast rente være et godt valg, men er du mere risikovillig, og har du den økonomiske kapacitet til at betale for en eventuel rentestigning, så kan det give god mening at vælge et billån med en variabel rente. Optager du et billån gennem Gobanker, så vil der altid være tale om et lån med en variabel rente.


billån - Billån med fast eller variabel rente

Værd at vide om løbetid på billån

Som debitor vil du have stor indflydelse på løbetiden på dit lån, og særligt når det er en bil, du skal låne penge til, så er det værd at tænke grundigt over, hvor lang en løbetid lånet skal have. For eksempel er det muligt at optage et billån med en løbetid på 15 år, men hvis du kun regner med at have bilen i 10 år, så vil du skulle betale af på et lån i fem år til en bil, du ikke længere har. Løbetiden på dit billån bør derfor stemme overens med, hvor længe du regner med at have bilen. Det kan være fristende at vælge en kort løbetid, så du dermed er gældfri hurtigst muligt, men det vil samtidig resultere i en høj månedlig ydelse, som kan gøre, at du bliver spændt særligt hårdt for økonomisk. Løbetiden på dit lån bør derfor også blive afgjort af dit rådighedsbeløb – det vil sige det beløb, du har til rådighed, når alle dine udgifter er betalt. Har du et højt rådighedsbeløb, så vil du også kunne afdrage med et højere beløb på dit lån hver måned. Når du optager et lån, kan du derfor også med fordel tænke over, om der kommer ændringer i din indkomst inden for den nærmeste fremtid i form af et jobskifte eller pension. I så fald bør der tages højde for denne ændring, når du fastsætter det beløb, som du vil afdrage på lånet hver måned og dermed også lånets løbetid.


billån - Værd at vide om løbetid på billån

Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning, og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for hvor der er bedst og billigst for dig at låne.

Ansøg nu


billån - Hvordan fungerer Letfinans

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Ansvarlig långivning

Gobanker anbefaler at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, el, vand, varme, transport etc.)

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI registrering.

Du skal opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån.


billån - Ansvarlig långivning

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder. Når du skal sammenligne lån, kan det være fristende at se på renten på de forskellige lån, men ÅOP vil give dig et langt bedre overblik over de samlede omkostninger, der er forbundet med lånet.

Når du skal optage et lån, har du mulighed for at få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i, om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning, du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke, der skal gøre nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet. Når du sammenligner forskellige låns ÅOP, så er det vigtigt, at de forskellige lån har samme løbetid og udbetaling.


billån - Hvad er ÅOP

Indhent tilbud på billån med Gobanker

Hos Gobanker hjælper vi hver eneste dag vores kunder med at spare tusindvis af kroner på deres lån ved at indhente tilbud fra flere forskellige udbydere af lån. Går du med planer om at optage et billån, så kan du med fordel bruge to minutter på at udfylde vores ansøgningsskema med dine ønsker til lånets beløb og løbetid. Inden for ganske kort tid vil du modtage forskellige tilbud på billån, som du kan vælge mellem. Du kan låne mellem 20.000 og 1 mio. kroner, og løbetiden kan være på mellem et år og 12 år. Der er derfor rig mulighed for at finde et billån, der passer til din økonomi, og som kan finansiere den bil, du går og drømmer om. Det er ganske gratis for dig at gøre brug af vores tjeneste, og det står dig frit for, om du vil takke ja til et af tilbuddene.


billån - Indhent tilbud på billån med Gobanker

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her