Loading...

Banklån - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gns. 11.723,- kr. årligt på deres banklån.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste banklån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om banklån & Gobanker

Læs mere om banklån herBanklån

Et banklån er, som navnet antyder, et lån, du optager via en bank. Et banklån dækker over flere forskellige låntyper, og det kan både optages hos din egen bank og hos en hvilken som helst anden bank. Et banklån kan blandt andet dække over følgende typer lån:

 • Andelsboliglån
 • Boliglån
 • Billån
 • Forbrugslån
 • Samlelån

Nedenfor kan du blive lidt klogere på de forskellige låntyper, ligesom du kan læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du ønsker at optage et banklån. Visse banker kræver, at du er medlem af en bestemt pensionskasse, eller at du skal samle hele din bankforretning i den pågældende bank for at få det billigste banklån. Det er derfor også værd at tjekke op på dine muligheder, før du optager et banklån, da vilkårene for de enkelte lån kan variere utroligt meget. Hos Gobanker står vi klar til at hjælpe dig med at finde det bedste og billigste banklån for dig. Bruger du blot to minutter på at udfylde en ansøgning, så kvitterer vi med at sende en række tilbud på banklån tilbage til dig. Så er det blot op til dig at vælge, hvilket af lånene du foretrækker.


banklån - Banklån

Banklån til andelsbolig

Hvis du køber en andelsbolig, så køber du dig samtidig ind i en boligforening, og du får derved andel i foreningens formue, ligesom du hæfter for dens gæld. Køb af andelsbolig er blevet særdeles populært de senere år, blandt andet fordi der generelt er et lavere prisniveau på andelsboliger, end der er på ejerboliger. Denne lavere pris gør det særligt attraktivt for unge, der er ved at tage deres første skridt ind på boligmarkedet og ældre, der ønsker at bytte deres ejerbolig ud med et billigere alternativ.

Hvis du ønsker at optage et banklån til andelsbolig, så kan du med fordel tage et grundigt kig på økonomien i den andelsforening, du overvejer. Her er det blandt andet vigtigt at have øje for foreningens vedtægter, årsregnskab og budget, ligesom du med fordel kan få et referat fra den seneste generalforsamling i andelsforeningen.

Hvis du vil optage et banklån til finansiering af en andelsbolig, så findes der både lån med fast og med variabel rente på markedet, men du vil dog typisk opleve at blive tilbudt et lån med en variabel rente. Derudover er det værd at være opmærksom på, at det er muligt at optage et andelsboliglån afdragsfrit. Det er den låntype, der kaldes et andelsboligkreditlån, og som fungerer stort set som en kassekredit. Vil du optage et banklån til andelsbolig, så er det vigtigt at være opmærksom på, at bankerne laver disse lån på forskellige måder. Nogle banker vælger at dele lånet op i to dele, hvor du får en billig rente på de første 80% af lånet og en højere rente på de resterende 20%. Denne type lån kan være et godt valg, hvis du for eksempel har en opsparing, der kan dække de 20%, således at du kun har brug for at låne 80% af andelens værdi. Andre banker vil tilbyde at låne dig 100% af andelens værdi og 95% af andelens købesum.

Løbetiden på et banklån til finansiering af en andelsbolig bliver afgjort af dig og den bank, du vælger at låne pengene af. Nogle banker vil dog kræve, at du betaler pengene tilbage til dem inden for 10 år. Du bør derfor læse lånebetingelserne for det enkelte lån grundigt igennem, inden du udvælger dit foretrukne banklån.Banklån til køb af bolig

Har du fundet drømmehuset, som bare skal være dit, så vil du med stor sandsynlighed have brug for at optage et banklån for at finansiere købet af den. Hvis du ønsker at optage et boliglån til finansiering af boligkøb, så forventes det, at du selv kan lægge 5% af boligens pris. 80% af husets pris kan du låne ved hjælp af et realkreditlån, mens de sidste 15% kan blive dækket af et boliglån i banken.

Hvis du vil sætte flere forskellige boliglån op mod hinanden, så er det det forskellige låns ÅOP, du skal skelne til. ÅOP er et udtryk for de samlede omkostninger, der er forbundet med lånet, herunder gebyrer, etableringsomkostninger og renter. Det kan være nemt at lade sig forblænde af et lån med en lav rente, men dette lån kan sagtens ende med at være dyrere end alle de andre grundet de gebyrer og andre omkostninger, der er forbundet med lånet.

Når du skal optage et banklån til boligkøb, så vil du kunne vælge mellem en fast og en variabel rente. Med et fastforrentet lån vil renten være den samme i hele lånets løbetid, mens et banklån med en variabel rente kan ændre sig løbende. Om du skal vælge et banklån med en fast eller variabel rente handler om, hvor risikovillig du er. En fast rente vil typisk være højere ved lånets begyndelse end en variabel rente, men det kan hurtigt ændre sig, da den variable rente løbende kan gå både op og ned. Renten, du skal betale på et fastforrentet lån, er markedsrenten på det tidspunkt, hvor du optager lånet. Fordelen ved et banklån med en variabel rente er således, at du får det billigste lån nu og her, mens ulempen er, at du ikke ved, hvad lånet kommer til at koste dig i fremtiden.


banklån - Banklån til køb af bolig

Banklån til køb af bil

Det er de færreste, der har råd til at købe en splinterny bil kontant. Her kan et banklån til køb af bil være en praktisk løsning, da du kan tage bilen i brug med det samme, og derefter tilbagebetale lånet i det tempo, du foretrækker. Vil du helst betale et lille beløb hver måned, så skal du vælge et lån med en lang løbetid, og vil du bare have lånet ud af verden hurtigst muligt, så skal du vælge en kort løbetid, hvor du så tilsvarende afdrager med et højere beløb hver måned. Måske kan du nøjes med en brugt bil frem for en fabriksny model. I så fald vil prisen være tilsvarende lavere, og du vil derfor også kunne nøjes med at optage et mindre banklån. Ønsker du at optage et banklån, der skal finansiere købet af en bil, så vil du blive stillet over for at vælge mellem et billån med udbetaling og et billån uden udbetaling. Når du vælger et billån med udbetaling, så betyder det, at du er i stand til at lægge et procentvist beløb af bilens pris. Et billån med udbetaling har den klare fordel, at du typisk kan få en lavere rente på denne type lån, da du beviser over for banken, at du er i stand til at spare op og har styr på din økonomi. Og en lavere rente er ensbetydende med en lavere månedlig ydelse og i sidste ende også et billigere lån. Bliver det forventet, at du lægger en udbetaling i forbindelse med lånet, så vil der som oftest være tale om 20% af bilens pris. Er du ikke i stand til at lægge en udbetaling for dit billån, så kan du også låne hele købsbeløbet. I så fald er der tale om et billån uden udbetaling. Uanset om du benytter dig af et billån med eller uden udbetaling, så er det vigtigt, at din økonomi kan bære, at du låner pengene. Viser det sig pludselig, at du ikke har mulighed for at afdrage på lånet, så kan det i værste fald ende med en registrering i RKI, som vil gøre det utroligt svært for dig at optage nye lån, indtil du får fjernet din registrering igen. Hos Gobanker foretager vi en grundig kreditvurdering af dig, så du ikke ender med at optage et banklån, som du ikke er stand til at tilbagebetale. Denne fremgangsmåde er samtidig med til at sikre, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån.


banklån - Banklån til køb af bil

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Samlelån via banken

Skylder du penge flere forskellige steder, så kan du ved hjælp af et samlelån samle alle dine lån, så du derved kun har et enkelt lån hos en enkelt långiver. Fordelen ved denne løsning er, at du kun får én restgæld at betale af på og dermed også kun en rentesats. Det kan være med til at skabe overskuelighed i forhold til din økonomi, og så kan det spare dig for penge at få lavet et samlelån via banken frem for at betale af på flere forskellige dyre lån. Et samlelån via banken kan således gøre, at du får et større månedligt rådighedsbeløb. Den tid, du bruger på at administrere flere forskellige lån, kan også reduceres ved hjælp af et samlelån. Et samlelån kaldes også gældskonsolidering eller refinansiering. Når du bliver godkendt til et samlelån, så vil der være to forskellige måder at indfri dine eksisterende lån på. Enten indfrier banken selv dine lån hos den enkelte kreditor, så du bliver gældfri hos dem. Den anden mulighed er, at du får det nye lån udbetalt til din konto, hvorefter det er dit ansvar at betale de andre lån tilbage ved hjælp af samlelånet.

Hos Gobanker kan vi hjælpe dig med at omlægge og samle dine dyre lån og kreditter til et samlet lån. Du har mulighed for at omlægge for op til 500.000 kroner. Ønsker du at lave et samlelån gennem Gobanker, så skal du blot angive samlelån som dit låneformål i din ansøgning. Herefter vælger du de kreditter og lån, som du ønsker at samle ved hjælp af et samlelån. Vælger du at få lavet dit samlelån via en traditionel bank, så vil det være en tidskrævende proces, og du vil oftest skulle møde personligt op i banken for at få lavet aftalen. Hos Gobanker har vi gjort processen nem for dig, så du kan nøjes med at udfylde de nødvendige oplysninger online. Herefter indhenter vi en række forskellige samlelån til dig fra en række forskellige banker, hvorefter du kan vælge det lån, der passer dig bedst. Det er helt gratis at ansøge om samlelån hos Gobanker. Har du ikke mulighed for at låne et stort nok beløb til, at det kan dække alle dine lån, så kan du med fordel vælge at samle de dyreste af dine lån til et samlelån. De lån med den højeste ÅOP vil være de dyreste for dig, og dem kan du med fordel få samlet med et samlelån med en lavere månedlig ydelse. Vil du gerne af med dit lån hurtigst muligt, så kan du vælge en kortere løbetid på dit samlelån. Vil du i stedet holde dine månedlige ydelser nede, så skal du vælge et samlelån med en længere løbetid. Der er mange udbydere af samlelån, og derfor kan det godt svare sig at gå på opdagelse blandt de forskellige muligheder for derved at finde den billigste løsning. Til sammenligning af samlelån via banken kan du med fordel gøre brug af Gobankers tjeneste, som gør det nemt at overskue de forskellige udbyderes tilbud til dig og herigennem finde det billigste samlelån. Når du skal sammenligne de forskellige lån, så er det ÅOP, du skal have øje for. ÅOP kan du læse meget mere om i et af de følgende afsnit.


banklån - Samlelån via banken

Banklån til forbrug

Et forbrugslån er et lån, som ikke er øremærket noget specifikt. Optager du et banklån til forbrug, så kan det således bruges til at dække en uforudset regning, det kan bruges til at betale for et nyt TV, eller du kan vælge at bruge lånet til noget helt tredje. Et banklån til forbrug bliver ofte optaget, når økonomien har brug for en lille vitaminindsprøjtning. Ligesom med alle andre typer banklån, så kan du med fordel bruge lidt ekstra tid på at afsøge markedet og se nærmere på de muligheder, du har. Renterne og de generelle omkostninger, der er forbundet med lånet, vil variere utroligt meget fra udbyder til udbyder, og derfor kan tiden, du bruger på research, vise sig at være givet godt ud. Vil du spare besværet med at ringe rundt til de forskellige låneudbydere for at høre dem, hvad de kan tilbyde dig, så kan du med fordel gøre brug af Gobankers tjeneste, der sørger for, at bankernes tilbud bliver sendt direkte til dig, så du nemt kan sætte dem op imod hinanden og vælge den rette løsning for dig. Du kan læse mere om, hvordan Gobanker fungerer i afsnittet nedenfor.Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning, og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne, så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for hvor der er bedst og billigst for dig at låne. Det er helt uforpligtende at ansøge gennem Gobanker, og det står dig derfor frit for, om du vil benytte dig af et af de tilsendte tilbud eller ej. Det er samtidig gratis at gøre brug af vores tjeneste, som kan ende med at spare dig for mange penge.

Ansøg nu


banklån - Hvordan fungerer Gobanker

Før du optager et banklån

Inden du optager et banklån, kan du med fordel lægge et budget. Det kan for eksempel gøres i et Excel-ark, hvor du kan stille de forskellige beløb op på overskuelig vis. Du kan nemt danne dig et overblik over din økonomi ved at lægge alle dine indtægter sammen. Indtægter dækker over din løn og eventuelle overførselsindkomster såsom SU eller pension. Derudover kan du også få indtægter fra for eksempel aktier og obligationer. Herefter samler du alle dine udgifter, som kan være husleje, diverse abonnementer, samt betalinger til transport, el, vand og varme. Ved at trække dine udgifter fra dine indtægter finder du dit rådighedsbeløb. Rådighedsbeløbet kan være en hjælp til at vurdere, hvor mange penge du har brug for at låne, og så kan det samtidig være en indikator for, hvor mange penge du vil have mulighed for at afdrage på lånet hver måned. Ved at danne dig et godt overblik over din økonomi sikrer du samtidig, at du ikke ender i økonomisk uføre, hvor udgifterne pludselig overstiger indtægten.

Når du skal optage et banklån, så kan du med fordel være opmærksom på følgende kriterier:

 • Beløbsgrænse – Der er som oftest en øvre grænse for, hvor meget du har mulighed for at låne. Dit ønskede lånebeløb vil selvsagt afhænge af, hvad du skal låne penge til. Hos Gobanker har du mulighed for at låne op til 500.000 kroner og op til 500.000, hvis der er tale om et samlelån.
 • Pris – Prisen for lånet kan variere meget, da renter og gebyrer bliver fastsat på det enkelte lån af den enkelte låneudbyder. Når du skal vurdere prisen for et lån, så er det ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), du skal have øje for.
 • Løbetid – Løbetiden er den tid, du har til at tilbagebetale et beløb. Denne kan variere fra en måned og helt op til 30 år og afhænger både af, hvor meget der afdrages på løbet om måneden og af lånebeløbet. Et større lånebeløb hænger som udgangspunkt sammen med en længere løbetid.
 • Graden af fleksibilitet – Fleksibiliteten er et parameter, der kan variere meget fra lån til lån. Her kan for eksempel nævnes afdragsfriheden, som giver dig mulighed for at tilbagebetale lånet før tid, hvis du skulle få luft i økonomien til det. Det er dog ikke alle låneudbydere, der tilbyder dette.
 • Krav og lånebetingelser – Der er stor forskel på, hvilke krav og lånebetingelser den enkelte bank har. Det kan være krav til alder, minimumsindkomst samt at du ikke må være registreret i RKI. Et andet krav kan være, at långiveren skal have lov til at foretage en kreditvurdering af dig, så de hermed kan sikre sig, at du er i stand til at betale dit banklån tilbage. En lånebetingelse kan være, at långiveren har ret til at ændre i renten gennem lånets løbetid. Det er derfor en god idé at læse betingelserne grundigt igennem, inden du optager dit banklån, så du ikke ender med ubehagelige overraskelser. Når først låneaftalen er underskrevet, så er du forpligtet til at opfylde din del af aftalen, som er at tilbagebetale det lånte beløb samt de renter og øvrige omkostninger, der måtte være forbundet med lånet.
 • Ekstra fordele – Der kan være visse fordele forbundet med at optage et lån ved en specifik udbyder, som du ikke får ved at vælge en anden udbyder. Disse fordele kan sammen med de ovenstående punkter være afgørende for, hvilket lån der er mest fordelagtigt for dig.

Der er altså mange ting, som det er værd at have øje for, når du skal låne penge, og det er derfor en god idé at give låneaftalen en ekstra gennemlæsning, så du ved præcis, hvad dit banklån indebærer, og så du kan tjekke op på, om du eventuelt kan finde et bedre tilbud et andet sted.


banklån - Før du optager et banklån

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvem må optage et banklån?

Kravene for at man må optage et lån vil variere fra låneudbyder til låneudbyder. Dette kan blandt andet være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

Ønsker du at låne penge gennem Gobanker, så skal opfylde følgende minimumskrav:

 • Du skal som minimum være fyldt 21 år.
 • Du skal have en fast, årlig indkomst på 180.000 eller mere
 • Du må ikke være registreret hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån.


banklån - Hvem må optage et banklån

Renter på banklån

Når du skal optage et banklån, så vil renten på det pågældende lån enten være fast eller variabel. En fast rente betyder, at den vil være den samme i hele lånets løbetid. En variabel rente betyder omvendt, at den kan ændre sig løbende. Alt efter låntypen kan det være hver 6. måned eller hvert 3. eller 5. år. En fast rente er således et godt valg for dig, der sætter pris på, at du kender din månedlige ydelse, mens en variabel rente er for dig, der er mere risikovillig, og som har økonomi til at klare en eventuel rentestigning. Det er derfor også umuligt at sige, at den ene type rente er bedre end den anden. Det er helt op til dig at vurdere, om du kan leve med risikoen ved et lån med en variabel rente. Hvis du kommer til at sove dårligt om natten af frygt for den risiko, du løber, så er et fastforrentet lån klart at foretrække.Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke der skal gøre nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.


banklån - Hvad er ÅOP

Find dit banklån gennem Gobanker

Ved at gøre brug af Gobanker kan du få tilsendt en række forskellige lånetilbud med din ønskede løbetid og lånebeløb. Herefter er det nemt og overskueligt at sammenligne de forskellige banklån og udvælge den bedste løsning for dig. De forskellige tilbud på banklån kan variere meget, og der kan derfor være mange penge at spare ved at stille flere forskellige lån op mod hinanden. Det tager kun to minutter at udfylde låneansøgningen, og herefter vil du få tilsendt en række forskellige tilbud, som du kan vælge mellem. Skulle du få brug for hjælp i forbindelse med ansøgningsprocessen, eller ligger du inde med spørgsmål til os, så kontakt os gerne på 31 31 90 00. Hos os er du som kunde i fokus, og vi vil derfor også gøre vores til, at du får en så god og tryg oplevelse som overhovedet muligt. I samarbejde med nogle af de førende banker i Danmark sætter vi derfor også en ære i løbende at forny vores koncept, så vi gør det så nemt som overhovedet muligt for dig at sammenligne lån.


banklån - Find dit banklån gennem Gobanker

Find det rette banklån til dit behov

Når du skal optage et lån, så findes der et hav af forskellige udbydere, som selvsagt ønsker, at du optager lånet hos lige præcis dem. Ved at vælge et banklån har du allerede styret uden om de kviklån og SMS-lån, som kan ende med at koste dig dyrt, da renten på denne type lån ofte er meget høj. En klar fordel ved at vælge et banklån er derfor, at det typisk er billigere end et kviklån. Til gengæld kan godkendelsesprocessen være lidt længere. De fleste banker vil således foretage en kreditvurdering af dig, hvor der bliver set på din privatøkonomi og dermed din mulighed for at tilbagebetale pengene. Denne gennemgang skal du ikke nødvendigvis se som noget negativt, men i højere grad som en sikkerhed for, at du ikke optager et lån, som din økonomi i sidste ende ikke kan bære. Hos Gobanker samarbejder vi udelukkende med anerkendte banker og ved at indhente tilbud fra flere forskellige udbydere, har du mulighed for at sætte de forskellige tilbud op mod hinanden og vælge det lån, der passer dig bedst. Hos Gobanker hjælper vi dig med andre ord med at gennemskue lånebranchen. Du angiver selv dit ønskede lånebeløb og løbetid på lånet og får derfor kun tilsendt lånetilbud, som passer til dit behov og ikke mindst dine økonomiske forhold. Det er ganske uforpligtende at ansøge om lån gennem Gobanker, og det står dig således frit for, om du ønsker at gøre brug af de tilsendte tilbud.

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her