Loading...

MC lån - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gns. 11.723,- kr. årligt på deres MC lån.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste MC lån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om MC lån & Gobanker

Læs mere om MC lån herMC-lån

En gang imellem rækker økonomien bare ikke til det, vi går og drømmer om, og så kan et lån være en effektiv måde at skabe midlertidig luft i økonomien og dermed få drømmene til at gå i opfyldelse. Har du udset dig en fed motorcykel, eller ønsker du at udskifte den gamle model med en anden, så kan et MC-lån være med til at opfylde din drømme. Et MC-lån vil typisk være et forbrugslån, og det betyder, at pengene i princippet kan bruges til det, du ønsker. Optager du et MC-lån, så kan det både bruges til at finansiere købet af fabriksnye eller brugte motorcykler, det kan betale for ekstraudstyr til motorcyklen, eller det kan dække en værkstedsregning. Når du skal optage et MC-lån, så vil du have et væld af forskellige valgmuligheder, og det kan være svært ikke at miste overblikket. Til sammenligning af MC-lån kan du med fordel gøre brug af Gobankers gratis sammenligningstjeneste. Her vil du få tilsendt en række lånetilbud direkte til din indbakke, og så er det bare op til dig at udvælge det bedste af dem. Lever lånene ikke op til dine forventninger, så står det dig også frit for at takke nej til dem alle. Du har altså intet at miste og alt at vinde ved at sammenligne lån gennem Gobanker. Her har du mulighed for at låne fra 20.000 og helt op til 500.000 til finansiering af motorcykel.


MC lån - MC-lån

MC-lån med fast eller variabel rente

Når du skal optage et lån, og herunder også et MC-lån, så har du mulighed for at vælge mellem en fast og en variabel rente. Har du en stram økonomi, så vil en fast rente ofte være det bedste valg. På den måde ved du, hvad din ydelse ligger på, og du vil ikke opleve, at den pludselig stiger pga. en renteforhøjelse, som det kan være tilfældet med en variabel rente. Du vil dog ofte skulle betale en højere rente, hvis du optager et lån med en fast rente. Er du mere risikovillig og har du luft i økonomien til potentielle rentestigninger, så kan en variabel rente være et godt valg. Renten er umulig at forudsige, og derfor er det heller ikke muligt med sikkerhed at sige, hvilken type rente, der er det bedste valg for dig.


MC lån - MC-lån med fast eller variabel rente

MC-lån med eller uden sikkerhed

Som nævnt ovenfor, så vil et MC-lån ofte være et forbrugslån, hvor du ikke behøver at stille nogen sikkerhed ved optagelse af lånet. Det er dog også muligt at optage et MC-lån med sikkerhed. Vælger du at gøre det, så pantsætter du motorcyklen hos banken. Motorcyklen fungerer derfor som en sikkerhed for, at banken får de udlånte penge igen, og det belønner de ofte med en bedre rente på MC-lånet. Er du ikke i stand til at betale lånet tilbage, så kan banken nemlig kræve, at du sælger motorcyklen og bruger pengene fra salget til at tilbagebetale lånet med.

Hvis du ønsker at optage et MC-lån gennem Gobanker, så vil der altid være tale om et lån uden sikkerhed. Samtidig er det et lån uden udbetaling, hvilket gør det nemmere for dig at optage et lån, der kan finansiere købet af den motorcykel, du går og drømmer om. Det betyder, at du vil få en lidt højere rente på lånet, men til gengæld slipper du for det besvær og de omkostninger, der er forbundet med at tinglyse pant i din motorcykel. Samtidig er konkurrencen i lånebranchen blevet skærpet de senere år, hvilket har givet mulighed for at opnå nogle favorable renter, der ikke ligger så langt fra renten på lån med sikkerhed, som det førhen var tilfældet.


MC lån - MC-lån med eller uden sikkerhed

Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning, og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker, får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne, så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for, hvor det er bedst og billigst for dig at optage dit MC-lån.

Ansøg nu


MC lån - Hvordan fungerer Gobanker

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Udbetaling på MC-lån

Når du skal låne penge til køb af motorcykel, så har du mulighed for selv at lægge en udbetaling og dermed nedbringe både lånebeløb og renten på lånet. Det fungerer på samme måde, som hvis du skal optage et billån, og det vil derfor typisk være 20% af den samlede købspris, som udbyderen af lånet forventer, at du kan lægge. Har du mulighed for at lægge mere end de 20%, så står det dig frit for at gøre det. Ved at lægge en udbetaling, viser du din kreditor, at du er i stand til at spare op, og at du dermed har styr på din økonomi. Det gør, at de har en større chance for at få deres udlånte penge igen, og det vil ofte blive honoreret med en lavere rente. Har du ikke mulighed for at lægge en udbetaling for dit MC-lån, så findes der heldigvis mange udbydere, der er villige til at låne dig hele beløbet. Optager du dit MC-lån gennem Gobanker, så forventer vi ikke, at du kan lægge en udbetaling, og du kan således låne hele købsprisen på din motorcykel hos os.


MC lån - Udbetaling på MC-lån

Ansvarlig långivning

Groft sagt kan alle med et CPR-nummer optage et lån, og det gælder derfor også for et MC-lån. Der står mange udbydere i kø for at tilbyde dig et lån, og du kan derfor med fordel tænke dig grundigt om, inden du beslutter dig for, hvilket lån du ønsker at optage. Samtidig anbefaler vi hos Gobanker, at du lægger et holdbart budget for din økonomi, før du ansøger om lån, så du ikke ender med at optage et lån, der stiger dig over hovedet. Du lægger et budget ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen, det vil sige din lønindkomst og ydelser såsom pension eller SU. Herefter trækker du dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, el, vand, varme, transport etc.) Resultatet af dette er dit rådighedsbeløb, og størrelsen af dette beløb er afgørende for, hvor meget du vil kunne afdrage på et eventuelt lån. Det er desuden værd at være opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig, der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

De forskellige udbydere kan have forskellige krav til dig som låntager. Ønsker du at optage et lån gennem Gobanker, så skal du opfylde følgende minimumskrav:

 • Du skal som minimum være fyldt 21 år
 • Du skal have en fast indkomst på minimum 180.000 kr. om året
 • Du må ikke være registreret hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån. Skulle du få afvist din låneansøgning, så kan du forsøge dig med et lavere lånebeløb næste gang. Hos Gobanker ønsker vi at være en værdifuld samarbejdspartner, når det kommer til at finde det rette lån, og det indebærer også, at vi står for ansvarlig långivning i forhold til hver enkelt kunde.


MC lån - Ansvarlig långivning

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i, om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning, du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke, der skal gøre det nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.

Hvis to lån har næsten samme ÅOP, så kan du med fordel vælge det lån med de laveste etableringsomkostninger, da de ikke er fradragsberettigede. Det er renteudgifter nemlig, og derfor vil ÅOP efter skat på dette lån være lavere, end hvis du vælger et MC-lån, der består af en højere procentdel af gebyrer.


MC lån - Hvad er ÅOP

Løbetid på MC-lån

Når du optager et MC-lån, så vælger du selv tilbagebetalingstiden, eller løbetiden, som den også kaldes. Som udgangspunkt kan man sige, at jo højere et beløb du låner, jo længere skal løbetiden være. Dit rådighedsbeløb har dog også indflydelse på løbetiden på dit MC-lån, da det afgør, hvor mange penge du er i stand til at afdrage på lånet hver måned. Når du skal beslutte dig for, hvilken løbetid dit MC-lån skal have, kan du derfor drage fordel af at danne dig et grundigt overblik over din økonomi. Når du har styr på udgifter og indtægter, så kan du nemmere give et realistisk bud på, hvor meget du vil være i stand til at afdrage på lånet hver måned.

Du er måske fristet til at vælge en lang løbetid på dit MC-lån, da du på den måde kun skal afdrage med et lille beløb hver måned, og du dermed kan holde fast i næsten samme økonomiske råderum, som før du optog lånet. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at det samlede beløb, der skal tilbagebetales, vil stige med en længere løbetid, da der vil løbe flere renter på lånet. Du bør derfor vælge en løbetid, som giver dig mulighed for at indfri lånet hurtigst muligt, men hvor din økonomi stadig kan hænge sammen. Og med det mener vi ikke, at du lige akkurat skal have nok til at klare dig for. Det er nemlig vigtigt også at tage højde for uforudsete udgifter såsom en skade på bilen eller motorcyklen. Kun hvis du har det økonomiske råderum til at betale for reparationen, kan du blive kørende igen, og derfor kan det godt betale sig at have luft i økonomien til de udgifter, du ikke lige forventer, men som alligevel dukker op fra tid til anden. Optager du dit MC-lån gennem en af de banker, som Gobanker samarbejder med, så kan løbetiden på lånet strække sig fra et år og helt op til 12 år. Det er samtidig værd at have med i dine overvejelser, at en motorcykel forholdsvist hurtigt mister sin værdi, sammenlignet med for eksempel et hus. Det vil derfor være mest hensigtsmæssigt at indfri dit MC-lån hurtigst muligt. Med en for lang løbetid kan du værste fald ende med at betale af på et lån til en motorcykel, som du ikke længere ejer.


MC lån - Løbetid på MC-lån

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvordan fungerer processen med optagelse af MC-lån?

Ønsker du at optage et MC-lån gennem Gobanker, så vil første skridt i processen være, at du skal beslutte dig for, hvor stort et beløb du ønsker at låne, og hvor længe du regner med at være om at tilbagebetale dem. Når du har udvalgt dit lånebeløb og løbetid, så taster du det ind i ansøgningsskemaet, ligesom du vedhæfter de nødvendige bilag vedrørende forholdende omkring din privatøkonomi. Du kan med fordel have dit Nem-ID ved hånden, da du skal bruge det til at underskrive din låneansøgning. Ud fra de indsendte oplysninger bliver der foretaget en kreditvurdering af dig, som danner grundlaget for, hvilken rente du kan få på dit MC-lån. En række forskellige banker vil herefter sende personlige tilbud på lån til dig, og herefter er det op til dig at gennemgå dem og udvælge det lån, du ønsker at optage. Finder du et lån, du ønsker at optage, så skriver du under på låneaftalen, og herefter vil pengene gå ind på din konto inden for få hverdage, og du er klar til at købe din nye motorcykel.Find det bedste MC-lån

Når du har fundet den helt rigtige motorcykel, så vil du med garanti gerne have den hjem i garagen hurtigst muligt. Men her er det vigtigt at slå koldt vand i blodet, for du kan nemt ende med at købe katten i sækken, hvis du blot vælger det første lån, du støder på. Sætter du i stedet tid af til at afsøge markedet og sammenligne forskellige lånetilbud, så er der mange penge at spare. Og her kan Gobanker være en god samarbejdspartner. Bruger du et par minutter på at udfylde en ansøgning hos os, så vil du kort efter modtage en række forskellige tilbud på MC-lån. Dem kan du nemt stille op over for hinanden og herved udvælge det lån med de bedste lånebetingelser.

Når du har udvalgt et lån, så kan du gardere dig mod ubehagelige overraskelser ved at nærlæse lånebetingelserne. De vil afsløre, om der er ekstra gebyrer forbundet med lånet såsom månedlige konto- og administrationsgebyrer, og om det koster ekstra i gebyrer, hvis du ønsker at indfri lånet før tid. Der vil ofte også blive opkrævet et oprettelsesgebyr eller etableringsprovision, som skal dække arbejdet med at oprette lånet. Sidstnævnte vil forekomme på de fleste lån, men prisen kan variere en del, og derfor er det en god idé at være opmærksom på dette også.


MC lån - Find det bedste MC-lån

Find det bedste MC-lån med Gobanker

Hos Gobanker hjælper vi hver eneste dag kunder med at finde vej i lånejunglen, og vi guider også meget gerne dig. Sætter du to minutter af din tid af til at udfylde ansøgningen, som du finder øverst på siden, så sørger vi for at indhente lånetilbud fra en række forskellige banker og sender dem direkte til dig. Herefter kan du sætte dig godt til rette i sofaen og gennemgå dem i ro og mag. Det koster dig ikke noget at bruge vores sammenligningstjeneste, og du bestemmer også helt selv, om du vil gøre brug af et af tilbuddene. Det er vigtigt for os, at du får en god og tryg oplevelse, når du gør brug af vores tjeneste, og derfor står vi selvfølgelig også klar til at afklare eventuelle tvivlsspørgsmål i forbindelse med ansøgningsprocessen. Vi kan kontaktes på 31 31 90 00, og du kan også få fat på os via chatten, som du finder nederst i højre hjørne.Finansier dit MC-lån med et samlelån

Har du flere lån i forvejen, så kan du vælge at samle dem gennem et samlelån, så du på den måde kun skal fokusere på en kreditor. Når du optager dette samlelån, så har du samtidig mulighed for at låne et ekstra beløb oven i det, der skal dække de øvrige lån, og disse penge kan du for eksempel vælge at bruge til købet af en motorcykel. Et samlelån kan ende med at spare dig for mange penge, da du nu kun skal betale renter på et enkelt lån frem for flere. Går du med tanker om at optage et MC-lån, så kan det derfor give god mening at overveje at gøre det gennem et samlelån.

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her